„Găsitorii” este aplicația care te ajută să găsești persoane și animale dispărute

Găsitorii este un proiect care vrea să creeze o comunitate de persoane care să fie pe fază și să ajute la găsirea animalelor și mai important, a persoanelor dispărute.

Uneori, în timp ce dau scroll pe Facebook, am ocazia să văd postări distribuite de mai multe persoane, în care apar câini sau pisici dispărute, iar rareori, văd pe stâlpii de iluminat postere cu persoane dispărute. Astfel de lucruri se întâmplă, dar asta nu înseamnă că nu ne trebuie și o soluție pentru a readuce lucrurile la normal.

Share-urile pe Facebook și afișele de pe stâlpi ajută, dar mai bine te poate ajuta o aplicație dedicată pentru persoane sau animale dispărute. Găsitorii face exact asta, iar pentru a o folosi, trebuie să te loghezi cu un cont de Facebook. Pentru a publica un anunț, ai nevoie doar de câteva detalii, cum ar fi o fotografie, zona în care s-a pierdut persoana sau animalul pe care îl cauți, rasa animalului sau vârsta, după caz. Poți adăuga și alte detalii care pot ajuta alți ”găsitori” la identificare.

Găsitorii îți permite să adaugi și o recompensă pentru a-i motiva pe cei care ar putea porni într-o căutare. Datorită integrării cu Facebook, ai posibilitatea de a comenta la diverse anunțuri, astfel că poți da detalii când consideri că acestea ar putea fi utile pentru alții. De asemenea, aplicația trimite și notificări, astfel încât toate update-urile să fie primite instantaneu.

Momentan, aplicația Găsitorii este disponibilă pentru iOS, dar creatorii au planuri de a o aduce și pe Android. Tot ce trebuie să faci este să accesezi acest link pentru a instala aplicația, iar apoi te poți pune în temă cu anunțurile relevante din zona ta. Nu mai rămâne decât să fii atent la persoanele sau animalele pe care le întâlnești în drumul tău.

Etichete: