Stock Busters la eMAG: Reduceri și oferte în prima zi

Stock Busters la eMAG: Reduceri și oferte în prima zi

eMAG desfășoară o nouă campanie de reduceri și oferte Stock Busters, iar mai jos ai la dispoziție trei recomandări de produse cu prețuri mici.

Stock Busters la eMAG: Televizor Samsung 40J5200, Full HD

Televizorul LED Smart Samsung 40J5200 are o diagonală generoasă, de 100cm, ceea ce îl face ideal pentru conținutul Full HD. Televizorul vine și cu funcții adiționale, cum ar fi Wide Colour Enhancer, care îți îmbunătățește experiența de vizionare cu imagini colorate mai viu. TV-ul vine și cu două boxe de câte 10W, care au câteva funcții de îmbunătățire a sunetului, astfel că te poți bucura de calitate. Actualele reduceri eMAG de Stock Busters îți pun televizorul la dispoziție cu un discount de 30%, iar mai multe detalii poți afla AICI.

Oferte eMAG de Stock Busters: Laptop ASUS X541UV-DM1048

Laptopul ASUS X541UV-DM1048 îți pune la dispoziție un ecran de 15,6 inci cu rezoluție Full HD, acesta fiind ajutat de o placă video NVidia GeForce 920MX, cu 2 GB de memorie RAM. Procesorul nu este nici el de neglijat, modelul i5-7200U, din generația Kaby Lake având posibilitatea de a rula chiar și la 3,1 GHz în modul Turbo. La capitolul stocare te vei bucura de un SSD de mare viteză, cu capacitatea de 256 GB, iar în ceea ce privește memoria RAM, ai la dispoziție 4 GB. Mai multe detalii despre laptop, care vine cu o reducere de 30%, poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Telefon mobil LG G6

LG G6 beneficiază de un procesor puternic, modelul Snapdragon 821, dar și de 4GB de memorie RAM. În plus, bateria are capacitatea de 3300mAh. Ecranul este vedeta telefonului, deoarece raportul de suprafață dintre acesta și smartphone este de 80%, iar raportul de aspect este de 18:9, oferind o experiență de utilizare nouă. Display-ul are diagonala de 5,7 inci și rezoluție de 2880 x 1440 pixeli. Telefonul vine cu un sistem de camere duale, ambele având senzori de 13 megapixeli, iar una dintre camere este ideală pentru cadre largi. LG G6 are un discount de 40% în cadrul actualelor reduceri eMAG și poate fi găsit AICI.

 

Citește și: