eMAG: Reduceri la televizoare cu rezoluție Full HD

eMAG: Reduceri la televizoare cu rezoluție Full HD

Dacă vrei un televizor cu rezoluție Full HD pentru acasă, dar nu vrei să cheltui prea mult, ai la dispoziție câteva reduceri eMAG dintre care poți alege un model potrivit.

eMAG: Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48J5200

Televizorul Samsung 48J5200 vine cu o diagonală generoasă, de 121 de centimetri, dar și cu o rezoluție pe măsură, de calitate Full HD. Astfel, te vei putea bucura de toate filmele preferate, iar datorită funcțiilor smart, o vei putea face mult mai rapid, intrând direct în aplicația de Netflix sau pe altă aplicație preferată. TV-ul nu dezamăgește nici la capitolul audio, având două boxe de câte 10W fiecare, cu DTS Premium Sound. Televizorul vine și cu funcții de îmbunătățire a imaginii, cum ar fi Wide Colour Enhancer. Toate detaliile despre televizor, care vine și cu o reducere de 22%, poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: Televizor LG, 80 cm, 32LJ500V

Televizorul LG 32LJ500V îți propune o diagonală ceva mai mică decât modelul anterior, de 80 de centimetri, care va fi, însă, suficientă pentru dormitor. Modelul păstrează lucrurile cât mai simple, astfel că nu vine cu funcții Smart, dar îți pune la dispoziție o funcție de USB Media Player, pentru a putea accesa rapid filme sau imagini stocate pe medii externe, chiar și dacă e vorba de un HDD. Televizorul are două boxe de câte 5 W fiecare, cu difuzoare down firing. Mai multe detalii despre televizorul LG poți găsi AICI, unde vei găsi și reducerea de de 300 de lei.

eMAG: Televizor LED Horizon 102 cm, 40HL5300F

Și Horizon propune un televizor LED cu rezoluție Full HD, dar și cu o diagonală a ecranului de 102 centimetri. Televizorul nu îți pune la dispoziție funcții Smart, astfel că e util dacă vrei un TV care își face treaba fără prea multe artificii. TV-ul vine și cu două boxe de câte 10 wați și ai la dispoziție și un egalizator, pentru a-ți ajusta setările audio în funcție de preferințe. Toate detaliile despre televizor, dar și despre reducerea de 14% le poți găsi AICI.

Citește și: