27 nov. 2017 | 10:04

eMAG: Reduceri la telefoane la început de săptămână

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri la telefoane la început de săptămână

Dacă ai de gând să-ți cumperi un telefon nou, începutul de săptămână pare a fi un moment bun pentru a profita de câteva reduceri de la eMAG.

eMAG: telefon mobil Samsung Galaxy S7 Edge la reducere

Samsung Galaxy S7 Edge poate fi, în continuare, o variantă pe care să te bazezi dacă vrei un telefon bun la un preț destul de rezonabil. Smartphone-ul s-a ieftinit destul de mult odată cu apariția noilor flagship-uri, însă vine în continuare cu specificații destul de bune. Ai la dispoziție un procesor octa-core, dar și 4 GB de memorie RAM. Stocarea internă e de 32 GB, dar se poate extinde cu un card de memorie. Ecranul are marginile curbate și diagonala de 5,1 inci. La eMAG găsești S7 Edge cu 31% reducere.

Și Huawei P10 e o opțiune bună dacă vrei un telefon bun la reducere. Vine cu 64 GB de memorie internă și cu 4 GB de RAM, dar și cu un procesor de producție proprie, Kirin 960, octa-core, de 2,4 GHz. Ecranul are diagonala de 5,1 inci și rezoluție Full HD, iar camera foto este una duală, cu senzori de 20 + 12 megapixeli. Mai multe detalii despre telefon, dar și despre reducerea de 24% față de prețul original, poți găsi pe site-ul eMAG.

Allview X4 Soul Xtreme vine cu o baterie generoasă, de 4.550 mAh, care este compatibilă și cu încărcarea rapidă, astfel că nu vei avea probleme cu autonomia. Camera principală are doi senzori, de 13 + 5 megapixeli, în timp ce camera pentru selfie-uri vine cu un senzor de 20 de megapixeli. Ai la dispoziție 4 GB de memorie RAM, iar la capitolul procesor, te vei folosi de un Helio P25, care funcționează cu o arhitectură octa-core. Toate detaliile despre telefon și despre discountul de 36% sunt disponibile AICI.