eMAG: reduceri speciale înainte de Anul Nou

eMAG: reduceri speciale înainte de Anul Nou

eMAG tocmai ce a terminat o campanie de reduceri care s-a întins pe parcursul lui decembrie, iar acum aduce o campanie specială pentru Anul Nou.

Niciodată nu e prea târziu să faci cumpărături de Anul Nou, iar dacă vrei și niște prețuri bune, te poți uita pe ofertele pe care le-a pregătit eMAG. Mai jos găsești trei sugestii de produse, însă toată lista de oferte este AICI.

Cu o diagonală de 5,8 inci, Samsung Galaxy S8 îți permite să vezi conținutul de care te bucuri, având cel mai mare ecran pentru un telefon mobil de dimensiunea sa. Display-ul Infinity se extinde dincolo de marginile telefonului și se îmbină armonios cu carcasa de aluminiu. Procesorul de 10 nm, memoria RAM de 4GB și memoria internă de 64GB îți asigură o experiență de folosire de înaltă calitate. Standardul IP68 își permite să folosești telefonul chiar și în condiții de ploaie sau praf. De AICI îl poți achiziționa la un preț mai mic.

Televizorul LED SMart LG îți oferă o diagonală mai mult decât generoasă, de 151 de centimetri, astfel că te vei bucura de rezoluția 4K a display-ului. În plus, beneficiezi și de suport HDR pentru conținutul pe vrei să îl vezi. Ai parte și de un motor de upscaling la rezoluție 4K, așa că și conținutul de rezoluție mai scăzută va arăta bine. Televizorul e bazat pe sistemul webOS 3.5, care îți oferă acces rapid la funcțiile Smart. Reducerea de 1.300 este disponibilă AICI.

Laptopul Apple MacBook Pro 13 îți propune un ecran Retina, cu diagonala de 13,3 inci și rezoluție de 2.560 x 1.600 pixeli. Procesorul i5 rulează la 2,3 GHz și poate ajunge până la 3,6 GHz. Ai parte și de 8 GB de memorie RAM, iar la capitolul stocare beneficiezi de 128 GB de spațiu pe SSD. Laptopul are o reducere de 800 de lei față de prețul inițial și este disponibil AICI în oferta eMAG.

Citește și:
Etichete: