24 oct. 2017 | 10:23

eMAG: Reduceri care te vor ține acasă în zilele ploioase

ACTUALITATE
eMAG: Reduceri care te vor ține acasă în zilele ploioase

Toamna s-a instalat peste noapte, iar dacă n-ai chef încă să ieși din casă, atunci te poți bucura de câteva reduceri eMAG care te vor ajuta să-ți umpli timpul.

eMAG: Consolă Sony Playstation 4 Slim, 500 GB + GTA 5

Dacă vrei să petreci următoarele zile în casă și să ai o ocupație pe cinste, atunci trebuie să profiți de bundle-ul care îți aduce GTA 5 alături de o consolă Sony Playstation 4. Jocul este cel mai mare din universul Grand Theft Auto de până acum și vei avea o grămadă de lucruri de făcut, dincolo de misiunile principale. În plus, consola vine cu un HDD de 500 GB, astfel că poți să mai descarci câteva favorite pe care să le ai la îndemână dacă vrei să iei o pauză de la GTA. Consola și jocul vin la pachet la un preț special AICI.

Reduceri eMAG: Televizor LED Samsung 49K5102, Full HD

Pentru o consolă bună ai nevoie și de un televizor bun, iar modelul 49K5102 de la Samsung poate fi ceea ce cauți. TV-ul vine cu un ecran destul de mare, cu diagonala de 123 de centimetri, dar și cu o rezoluție pe măsură, 1920 x 1080 pixeli. Televizorul nu vine cu funcții Smart, astfel că nu trebuie să-ți bați capul foarte tare cu o mulțime de elemente de care n-ai avea nevoie. În schimb, televizorul are două boxe de câte 10 W fiecare, utile dacă nu ai deja un sistem dedicat. Poți găsi televizorul Samsung 49K5102 AICI.

eMAG: Soundbar Blaupunkt LS175

Soundbar-urile au devenit din ce în ce mai populare în ultima vreme, fiind ideale dacă vrei să-ți creezi un sistem de entertainment și nu vrei să te bazezi pe difuzoarele unui televizor. Dacă vrei o soluție accesibilă, modelul Blaupunkt LS175 poate fi o variantă destul de bună, având în vedere că are un preț accesibil iar calitatea nu dezamăgește. Soundbar-ul vine cu o putere de 2 x 20 W și are dimensiuni reduse, fiind destul de portabil. Toate detaliile despre acesta și reducerea de 16% sunt disponibile AICI.