Revoluția Prețurilor la eMAG: reduceri în prima zi de campanie

Revoluția Prețurilor la eMAG: reduceri în prima zi de campanie

Noile reduceri eMAG fac parte din campania Revoluția Prețurilor, iar mai jos avem trei propuneri de oferte pentru prima zi de prețuri reduse.

Reduceri eMAG de Revoluția Prețurilor: Telefon mobil Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium este vârful de gamă al companiei, oferindu-ți o cameră foto care poate surprinde până la 960 de cadre pe secundă, dar care poate oferi imagini clare și în condiții de luminozitate slabă. Telefonul are un ecran premium, 4K HDR, care are diagonala de 5,5 inci. Ai la dispoziție 4GB de memorie RAM și un procesor octa-core, iar la partea de stocare te poți bucura de 64GB de spațiu, pe care îi poți extinde cu un card microSD. Toate detaliile despre Sony Xperia XZ Premium, care are o reducere de 15%, pot fi găsite AICI.

Revoluția prețurilor la eMAG: Consolă Xbox One Slim 500 GB + Forza Horizon 3 + 3 Months Windows Live Gold

Consola Microsoft Xbox One Slim vine cu un hard disk de 500GB, suficient pentru toate jocurile pe care vrei să le ai la îndemână. Aceasta are la bază un procesor octa-core și 8GB de memorie RAM, venind la pachet și cu un controller wireless. Consola are și un Blu-Ray player, ce o face ideală și pentru vizionarea de filme, nu doar pentru jocuri. În plus, pachetul special îți aduce nu doar consola, ci și jocul Forza Horizon 3, dar și trei luni de Windows Live Gold. Prețul actual are un discount de 18% între actualele reduceri eMAG, iar toate detaliile sunt AICI.

Reduceri eMAG: Boxă portabilă Samsung Level Box Slim

Mai devreme sau mai târziu, vei avea nevoie de o boxă portabilă pentru a asculta muzică, mai ales dacă ești plecat pe undeva cu prietenii. Să asculți muzică direct de pe telefon e un chin, iar sistemul de acasă nu merge luat în spate. Samsung Level Box Slim e o boxă ceva mai mare decât un smartphone, dar care se descurcă foarte bine când vine vorba de sunet. Îți redă clar atât înaltele și mediile, cât și bașii, iar la volum mediu poți folosi boxa până la 30 de ore fără nicio problemă. Boxa se conectează rapid la dispozitive cu Bluetooth, iar încărcarea este posibilă prin intermediul unui port micro USB. Toate detaliile despre boxa portabilă Samsung Level Box Slim, dar și reducerea de 12%, sunt disponibile AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: