eMAG: Reduceri și oferte la electronice bune de pus în rucsac

eMAG: Reduceri și oferte la electronice bune de pus în rucsac

Dacă ai nevoie de vreun produs electronic pe lângă PC sau telefon, atunci sugestiile de mai jos ți-ar putea fi utile.

eMAG: Boxă portabilă Sony SRSXB10B cu Extra Bass

Pe cât de mică este, pe atât de puternică este boxa portabilă de la Sony, modelul SRS-XB10B. Varianta de aici este neagră, însă ai de ales și între câteva culori destul de aprinse și plăcute. Boxa are o putere de 5 W, iar la o singură apăsare de buton poți beneficia și de funcția Extra Bass. Raza de acțiune este de 10 metri, astfel că-ți poți lăsa telefonul deoparte după ce conectezi boxa la el. Nu în ultimul rând, aceasta are o autonomie de până la 16 ore, în funcție de volumul la care asculți muzică. Mai multe detalii despre aceasta și despre reducerea de 18% poți găsi AICI.

Reduceri eMAG: SSD extern Sony SL-BG2B 256 GB

Dacă vrei un spațiu de stocare extern care să-ți ofere suficient spațiu pentru o mulțime de fișiere, dar dacă ai prefera să te bazezi mai degrabă pe viteza de acces, atunci SSD-ul extern Sony SL-BG2B ar putea fi ceea ce cauți. Acesta vine cu un design destul de simplu, dar ce e important se află la interior, iar aici vorbim despre 256 GB de spațiu de stocare. Acesta vine și cu interfață USB 3.0, iar vitezele de transfer pot ajunge până la 450 MB/s, astfel că toate fișierele de care ai nevoie vor ajunge pe SSD în câteva clipe. Mai multe detalii despre SSD, dar și despre reducerea de 16% poți găsi AICI.

eMAG: Căști audio tip DJ Sony MDRZX330BT

Dacă a sosit momentul să faci un upgrade căștilor de pe birou, atunci modelul Sony MDRZX330BT trebuie pus pe lista scurtă. Căștile sunt wireless și sunt compatibile la conectare și cu telefoane care vin cu tehnologia NFC. În plus, autonomia nu te va lăsa la greu prea repede, deoarece bateria rezistă până la 30 de ore de redare continuă, urmând apoi să aibă nevoie de aproximativ 4 ore de încărcare pe USB. Mai multe detalii despre căștile tip DJ de la Sony, dar și despre prețul redus cu 17% poți găsi AICI.

 

 

Citește și: