eMAG: oferte de care să profiți dacă nu vrei să aștepți Black Friday

eMAG: oferte de care să profiți dacă nu vrei să aștepți Black Friday

Mai e puțin până la evenimentul Black Friday organizat de eMAG, dar dacă nu mai ai răbdare până atunci, poți găsi și acum reduceri bune.

Reduceri la eMAG înainte de Black Friday: Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus este un telefon rezistent la apă și vine cu un design premium, care pune în evidență ecranul Infinity, cu raport de aspect de 18,5:9. Smartphone-ul se bazează pe procesorul Exynos 8895 octa-core, care rulează la 2,3+1,7 GHz, dar și pe 4 GB de memorie RAM. Camera foto de 12MP realizează imagini foarte clare, numai bune de văzut pe ecranul cu rezoluție de până la 2960 x 1440 pixeli. Samsung Galaxy S8 Plus vine cu un preț special la eMAG, înainte de Black Friday, dar și cu un cadou la achiziție. Mai multe detalii despre telefon poți găsi AICI.

Oferte eMAG: Smartwatch Vector Luna

Gândit de o echipă de români, ceasul inteligent Vector Luna vine cu o autonomie inegalabilă, de 30 de zile, și un design excelent, potrivit și pentru cei care preferă o ținută casual, dar și pentru cei care își petrec mare parte din săptămână în costum. Smartwatch-ul se conectează atât la telefoanele cu Android cât și la iPhone-uri, are o multitudine de funcții interesante, iar în actuala rundă de reduceri eMAG de Revoluția Prețurilor vine cu un discount de 37%, pe care îl poți găsi AICI.

Reduceri înainte de Black Friday la eMAG: Telefon mobil Motorola Moto Z2 Play

Motorola Moto Z2 este un nou telefon modular al producătorului, acesta fiind compatibil cu toate modulele lansate până acum, dar și cu cele nou apărute pe piață. Despre module poți citi pe larg, aici. Între timp, telefonul îți pune la dispoziție un procesor Snapdragon 626, de 2,2 GHz, dar și 4 GB de memorie RAM, în timp ce la capitolul stocare vei beneficia de 64 GB de spațiu. Telefonul are ecran Super AMOLED, cu diagonala de 1920 x 1080 pixeli, iar camera foto de 12 megapixeli poate filma la rezoluție 4K. Mai multe detalii despre telefon poți găsi AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: