eMAG îți aduce reduceri bune la gadgeturi portabile

eMAG îți aduce reduceri bune la gadgeturi portabile

eMAG continuă campania de reduceri de sărbători, iar astăzi avem pentru tine câteva reduceri la gadgeturi portabile.

Dacă porți constant un rucsac, probabil ai deja un încărcător de telefon și alte câteva mărunțișuri într-un buzunar dedicat. Poți adăuga acolo și o baterie externă, iar dacă tot faci asta, ar fi bine să mizezi pe capacitate. Astfel, acumulatorul extern A+ îți poate oferi 20.000 mAh pe care să îi folosești pentru a-ți încărca telefonul, dar și alte gadgeturi, de câteva ori. Are două porturi USB, iar ieșirile oferă 2A. Mai multe detalii despre acumulator și despre reducerea de 35% găsești AICI.

Sigur mai ai destul loc în rucsac, mai ales pentru un cub cu latura de aproximativ 6 centimetri. În această formă se prezintă boxa portabilă de la Sony, modelul SRSX11, pe care o poți conecta rapid prin Bluetooth la device-urile preferate. Ai de ales între câteva culori, însă performanțele rămân la același nivel ridicat. Bateria îi oferă o autonomie de până la 12 ore, iar partea și mai bună e că poți conecta chiar și două astfel de boxe, pentru sunet stereo. Boxa cântărește doar 215 g, dar își face treaba fără probleme. În prezent, are o reducere de 34% pe site-ul eMAG.

Dacă ai rezolvat cu alimentarea și cu sunetul, poate te interesează și ceva spațiu de stocare pe care să-l folosești oricând ai nevoie. Dacă un HDD e prea lent, poți opta pentru un SSD extern, ca modelul Verbatim Vx450. Acesta îți pune la dispoziție 256 GB de spațiu de stocare și conexiune USB 3.0, pentru acces rapid la date. Vitezele de transfer pot ajunge până la 450 MB/s. Poți afla mai multe detalii despre SSD de pe site-ul eMAG, unde găsești și discountul de 20%.

Toate ofertele din campania eMAGIA Sărbătorilor sunt AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: