Reduceri eMAG care te pregătesc de iarnă

Reduceri eMAG care te pregătesc de iarnă

eMAG are în derulare o campanie specială dedicată zilei naționale a României. A început pe 28 noiembrie, dar încă sunt o mulțime de oferte la numeroase categorii. 

Reducerile eMAG din perioada asta sunt adunate sub ideea sărbătorii zilei naționale. În 2017 s-au împlinit 99 de ani de când există România mare, iar ofertele au fost programate pentru șapte zile. Categoriile sunt aceleași cu care te-ai obișnuit deja, cum ar fi telefoane și laptopuri, electrocasnice mari și mici, dar și jucării și obiecte de bricolaj.

Mai jos am adunat câteva produse listate de eMAG care ți-ar fi bune în perioada de iarnă. De la telefoane rezistente la apă până la dispozitive de încălzire.

Oferte eMAG la produse pentru casă și pentru tine

eMAG are cea mai mare reducere pentru un Samsung Galaxy S7, când vine vorba de telefoane bune. Acesta e rezistent la apă și praf, are un ecran de 5,1 inci AMOLED cu rezoluție 2K, o cameră de 12 megapixeli încă foarte bună, dar și 32GB spațiu de stocare. Poți să cumperi telefonul cu o reducere de 31% în perioada asta.

Din tabăra cealaltă, eMAG listează un iPhone 7 de 32GB. Are deja ultimul sistem de operare, beneficiază de protecție la apă și praf, iar camera de 12 megapixeli a fost una dintre cele mai bune în 2016 și încă prinde un loc în top 10 și anul acesta printre atâtea dispozitive high-end. Dacă îl cumperi acum, economisești la eMAG aproape 400 de lei cu acest telefon.

Iarna e dificil să usuci repede hainele, așa că ți-ar fi util un uscător. Modelul de la Beko pe care l-am găsit în oferta eMAG are o capacitate de șapte kilograme, are 16 programe, opțiunea Baby Protect și e în clasa energetică A++. Dacă profiți de reducerea din campania aceasta, economisești aproape 900 de lei.

Apoi, dacă e iarna, nu înseamnă că trebuie să-ți fie frig, de aceea ar trebui să te orientezi și către o aerotermă. Vine la fix când nu mai ai gaze sau când vrei să încălzești doar o cameră. Modelul Argo Pepita are o putere de 1.500 de wați, n-are un design deloc rău și două trepte de putere. Mai mult, la eMAG are o reducere de 32%.

Pentru zilele mai lungi și mai reci de iarnă, ți-ar trebui în casă un blender. Poți să faci supe cremă fierbinți și să te bucuri de-o masă așa cum mai găsești doar la restaurant. Oferta e numeroase și reducerile pe care le-am văzut până acum ajung chiar și la 38 sau 45%.

Nu în ultimul rând, ar trebui să te orientezi și către un televizor. LG are un model smart 4K, cu două difuzoare stereo de câte 10 wați, o diagonală de 123 centimetri și sistemul de operare webOS. La rezoluția asta, poți să pui televizorul pe clipuri cu șeminee și să te bucuri de iarnă ca și cum ai fi la munte. Modelul acesta e la eMAG cu o reducere de 600 de lei.

Citește și: