eMAG: reduceri excelente cu timp limitat

eMAG: reduceri excelente cu timp limitat
11:15 06.12.2017

eMAG a încheiat campania dedicată aniversării a 16 ani pe piața din România, dar vine cu Flash Deals. Timp limitat și reduceri excelente. Iată ce poți cumpăra la preț mic.

ACTUALIZARE La ora 14, campania cu vânzare rapidă derulată de eMAG s-a încheiat.


Poate că cel mai bun moment cu reduceri e când începe o campanie de tip flash sale, cum face eMAG acum. Are puține produse, dar reducerile sunt mari și nu doar la produse care nu te-ar interesa. Mai jos am adunat câteva dintre cele mai bune, atât pentru prețul mic, cât și pentru ce oferă. Lista completă a eMAG Flash Deals este disponibilă aici.

La ora publicării acestui articol campania mai ținea doar două ore și 45 de minute de minute.

eMAG Flash Deals cu cele mai bune produse de cumpărat

Samsung Galaxy Note 8 n-are cum să nu intre pe lista asta. Prețul a scăzut sub 4.000 de lei, o premieră a ultimei luni. eMAG oferă astfel o reducere de 15% la un telefon high-end cu 64GB spațiu de stocare, două camere foto, un ecran excelent, rezistent la apă și care vine cu 6GB de memorie RAM. Telefonul e la eMAG cu un preț mai mic decât de obicei.

Un produs la fel de bun listat de eMAG la preț mic este televizorul LED smart de la LG cu o diagonală de 108 centimetri, rezoluție Ultra HD, difuzor stereo de 20 wați și sistemul de operare webOS, poate cel mai rapid la acest moment. Fiind smart, poți instala aplicații de streaming, cum ar fi Netflix, YouTube sau HBO Go, ca să nu mai depinzi de cablu. Televizorul poate fi cumpărat de la eMAG cu o reducere de 32%.

Intră și un laptop pe lista asta, modelul Lenovo V310 cu procesor Intel i5 la 2,3GHz frecvența, cu ecran de 15,6 inci full HD și o memorie RAM de 4GB. Mai mult, laptopul listat la reducere are o placă video dedicată cu 2GB memorie RAM și vine cu cititor de amprente. Îl poți cumpăra la preț mic azi, cu o reducere de 20%.

Dacă un laptop nu e ceea ce cauți, ai o reducere de 21% la un sistem desktop. Are procesor Intel Core i5-7500 până la 3,8GHz, are 8GB de memorie RAM, un SSD de 256GB și vine la pachet cu Windows 10 Pro, dar și cu tastatură și mouse. Îl poți cumpăra azi la un preț mic.

Flash Deals la eMAG vine cu prețuri mici și la electrocasnice

Mașina de spălat rufe de la Whirlpool vine cu o capacitate de șase kilograme, 1.200 rotații pe minut și clasa energetică A+++. Ca opțiuni ai programare întârziată, termostat reglabil, dar îți arată și timpul rămas. Modelul acesta e disponibil la preț mic aici.

Dacă ai nevoie de un aspirator, eMAG are o ofertă excelentă la modelul Beko VCO6325AB. Are un volum de 2,5 litri, o putere de 700 wați, e negru și vine cu filtru HEPA. Prețul este cu 52% mai mic în campania Flash Deals.

Pentru bucătărie ai nevoie și de un mixer. De la Heinner e un model cu bol, la o putere de 1.500 wați și bolul are o capacitate de 5,5 litri. Are șase viteze și un preț mai mic cu 33%. E disponibil la eMAG la ofertă.

Există și o combină frigorifică de la Arctic. Are un volum de 295 litri, clasa energetică A+ și o înălțime de puțin peste 1,85 m. E albă și disponibilă la un preț mai mic cu 45%.

Campania eMAG Flash Deals ține puțin, așa că trebuie să te decizi repede. Pe pagina principală vezi cât stoc mai e.

loading...