eMAG Flash Deals: trei produse cu prețuri imbatabile

eMAG Flash Deals: trei produse cu prețuri imbatabile

eMAG derulează o nouă campanie Flash Deals, cu reduceri bune pentru câteva ore, iar mai jos ai trei recomandări pe care le poți găsi acum în ofertă.

Huawei P10 Lite vine cu un preț special în cadrul ofertei Flash Deals de la eMAG. Telefonul este fratele mai mic al flagshipului, dar tot vine cu specificații destul de bune, astfel că la interior vei găsi un procesor octa-core, de 2,1 GHz, dar și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul are ecran IPS cu rezoluție Full HD, iar diagonala este de 5,2 inci. Camera foto nu dezamăgește nici ea, oferind un senzor de 12 megapixeli care scoate fotografii destul de bune. Nu în ultimul rând, bateria smartphone-ului are capacitatea de 3.000 mAh.

Horizon propune un televizor LED cu rezoluție Full HD, dar și cu o diagonală a ecranului de 102 centimetri. Televizorul nu îți pune la dispoziție funcții Smart, astfel că e util dacă vrei un TV care își face treaba fără prea multe artificii. TV-ul vine și cu două boxe de câte 10 wați și ai la dispoziție și un egalizator, pentru a-ți ajusta setările audio în funcție de preferințe. Toate detaliile despre televizor, dar și despre reducerea de 14% le poți găsi AICI.

Dacă bateria telefonului ți se descarcă prea repede, poate e timpul pentru o baterie externă. N-ar fi indicat să te încurci cu una care are o capacitate prea mică, așa că te poți orienta către modelul de la Eveready Metal. Acesta vine cu o capacitate mare, de 10.000 mAh, astfel că poți să scoți cel puțin trei încărcări complete pentru smartphone. Bateria are două ieșiri USB și este compatibilă cu încărcarea rapidă, la 2,1 A. Bateria vine și cu protecție la supraîncărcare și la scurtcircuit, printre altele. O poți găsi la eMAG, cu un preț bun de Flash Deals.

Citește și: