17 nov. 2017 | 14:25

Ofertele eMAG de care n-ai profitat până acum

ACTUALITATE
Ofertele eMAG de care n-ai profitat până acum

Black Friday la eMAG ține toată ziua și, dacă tot vrei să cumperi ceva, poate nu ți-ar strica o scurtă listă cu recomandări.

Reducerile eMAG au ajuns până la 65%, din ce am observat pe site, și ți-am făcut o listă cu produse de Black Friday pe care ar trebui să le iei în calcul, chiar dacă nu ești determinat să cumperi. Aici trebuie să încep cu o combină frigorifică Gorenje cu volum de 307 litri și Clasa A+. O poți cumpăra cu reducere mare de AICI

Trebuie să arunci o privire și pe procesorul care, practic, a scos AMD dintre morți și a readus compania în centrul atenției. Procesorul Ryzen e perfect pentru computerul tău și pentru viitoarele jocuri. Acum, e disponibil de Black Friday cu reducere de 31%.

Ca telefon, fără să-ți distrugă bugetul, e de ales un Samsung Galaxy A5 (2017), ceea ce înseamnă că e construit după imaginea lui Galaxy S7. Are specificații bune, cu 32GB spațiu de stocare și un ecran full HD, iar rezistența la apă și praf îl face perfect pentru vremea care va urma în București. Vezi ce specificații are și la ce preț îl listează eMAG de Black Friday.

Ca laptop, trebuie să te uiți spre viitor și acela e oarecum și-n România. Acer a adus laptopuri cu cel mai nou procesor de la Intel. Spin 5 e un 2în1 eficient și performant, iar cu ecranul de 13,3 inci full HD nici nu vei mai putea spune că ai ratat vreun serial. Poți cumpăra acest produs de la eMAG.

Dacă tot ajungi la laptop și telefon, sigur îți trebuie un scaun de birou. Acesta e redus cu 65% și are deja o muțime de review-uri, majoritatea pozitive. Scaunul de birou Kring Kos e în oferta Black Friday de la eMAG.

Nu în ultimul rând, e nevoie de un televizor și acest model de la LG este un smart TV cu rezoluție full HD, cel mai nou sistem de operare și numai bun ca să fie o extensie a telefonului. E disponibil de Black Friday la un preț mult mai mic.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele