Black Friday la eMAG îți aduce produse perfecte de entertainment

Black Friday la eMAG îți aduce produse perfecte de entertainment

Nu a trecut mult timp de când a început Black Friday la eMAG, așa că ai ocazia să găsești o mulțime de produse bune la prețuri și mai bune.

eMAG pune la bătaie nu mai puțin de două milioane de produse cu reducere, astfel că vei avea ocazia să găsești ceea ce îți place cu ușurință. Dacă vrei să pui bazele unui sistem entertainment pentru acasă, ai putea să arunci o privire pe produsele de mai jos.

Black Friday: produse de entertainment la eMAG

Modelul 40KU6172 de la Samsung este un televizor pe care trebuie să îl ai în living room dacă vrei un display curbat. Noua tehnologie conduce la o experiență mai imersivă, astfel că te poți bucura mult mai mult de filmele preferate. Panoul LED are diagonala de 100 de centimetri, la fel ca modelul de mai sus, doar că de data asta ai parte de rezoluție 4K.

TV-ul Samsung 40KU6172 vine și cu boxe performante, de 20W, iar acestea te vor bucura cu tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Codec. O altă funcție importantă este cea de upscaling, care transformă conținutul de rezoluție mai scăzută în conținut 4K. Televizorul te ajută și cu funcții Smart, iar toate detaliile despre acesta sunt AICI.

Consola PlayStation 4 PRO (NEO) are cu o reducere destul de importantă. Astfel, pentru varianta de 1 TB vei avea parte de un discount de 20%, iar prețul de 1.399 de lei, de AICI, este imbatabil.

Dacă vrei să ai parte și de sunet de calitate, atunci trebuie să îți cumperi și un sistem audio. Boxele 5.1 Serioux Enviro 511FM, cu o putere de 50W, sunt o soluție ideală dacă ai un buget limitat, acestea fiind disponibile AICI pentru doar 99 de lei.

Dacă ai un buget ceva mai ridicat, atunci poți miza pe boxele 2.0 Edifier R2730DB, care au o putere de 136W și care costă 599 de lei, fiind disponibile AICI.

Dacă nu ai deja și un router care să-ți ofere conexiunea la internet de care ai nevoie, atunci modelul ASUS RT-AC66U te-ar putea interesa. Vine cu conectivitate Gigabit și ”știe” standardele 802.11a/b/g/n. Routerul costă 319 lei momentan și este disponibil AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: