12 mai 2017 | 12:30

Cum trimiți fotografii care se autodistrug pe Instagram [VIDEO]

TUTORIALE
Cum trimiți fotografii care se autodistrug pe Instagram [VIDEO]

În ultimul an, tot mai multe aplicații deținute de Facebook au împrumutat funcții din Snapchat. Din acest motiv, ai acum posibilitatea să trimiți fotografii care se autodistrug pe Instagram.

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale din online, chiar dacă este o entitate independentă deținută de Facebook și are multe în comun cu ea. Cu toate acestea, sursa de inspirație pentru toate funcțiile noi introduse în Instagram în ultimul an este Snapchat. Procesul de copiere a început cu Instagram Stories și a continuat cu trimiterea de fotografii și clipuri care se autodistrug. Partea fascinantă este că, după introducerea respectivelor opțiuni, Instagram a depășit detașat numărul de utilizatori ai Snapchat. 

Detaliile de context contează însă mai puțin. Important este că poți trimite fotografii care se autodistrug pe Instagram, deși procesul s-ar putea să nu fie foarte intuitiv. Orice fotografie expediată în această manieră dispare în câteva secunde după ce a fost văzută, iar dacă destinatarul ei face o captură de ecran pentru a o imortaliza, primești imediat o notificare legată de respectivul gest.

Există două moduri prin care poți trimite fotografii care se autodistrug pe Instagram. Prima și cea mai simplă implică să intri în program pe prima pagină și să apeși pe vârful de săgeată din dreapta sus. Acesta deschide secțiunea pentru mesaje directe. În partea de jos a acestui ecran există un buton albastru pentru accesarea camerei. Apasă pe el dacă vrei să faci o fotografie sau vrei să filmezi un clip care să se autodistrugă după vizionare. După aceea, îți poți alege destinatarul sau destinatarii imaginii cu termen de valabilitate.

Alternativa implică să apeși pe vârful de săgeată din dreapta sus, să accesezi una dintre discuțiile cu contactele tale de pe Instagram și să apeși pe butonul albastru de cameră din stânga jos. Nu poți alege fotografii din galerie pentru a le trimite în acest mod autodistructiv. Opțional, după ce ai făcut o poză prin Instagram, ai un set destul de stufos de unelte pentru a o edita înainte de o expedia unui prieten. Imediat după ce destinatarul a văzut-o, vei ști.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele