Cum transformi o adresă web în emoticoane

Cum transformi o adresă web în emoticoane

Dacă vrei să stârnești curiozitatea prietenilor când le trimiți un link, învață să transformi o adresă web în emoticoane.

Fascinația pentru emoticoane a atins cote surprinzătoare în ultimii ani. De la un banal smiley s-a ajuns la colecții stufoase împărțite pe categorii. Deoarece s-a pus la un moment dat problema corectitudinii politice, există emoticoane identice cu diferite tonuri de piele. În definitiv, s-ar putea să fii mai câștigat dacă reușești să le eviți. Pe de altă parte, dacă ai dezvoltat o fascinație pentru ele și ți-ai propus să le folosești cât se poate de des, e interesant de reținut că un nou serviciu online oferă posibilitatea transformării de pagini web în emoticoane.

Linkmoji face conversia dintr-un URL într-un set stufos de emoticoane autogenerate sau personalizate. Serviciul este accesibil la adresa linkmoji.co și, după cum era de așteptat, este foarte simplu de utilizat. Principiul de funcționare este același ca la orice alt URL shortener. Practic, scurtează o adresă web mai mult sau mai puțin complexă cu scopul de a o face mai ușor de ținut minte și mai facil de partajat. Interesant este că la această oră ai și posibilitatea cumpărării unui domeniu web permanent format din emoticoane. De această dată, vorbim însă doar de transformarea unui website existent într-un șir de emoticoane. Ulterior, acestea sunt recunoscute de orice browser web, atunci când sunt copiate în bara de adresă.

[readmore]

Primul pas constă în tastarea adresei web pe care o dorești transformată. Cu un click pe create linkmoji, vei ajunge la un ecran similar cu cel de mai jos. Din acel moment, ai opțiunea să copiezi una dintre cele două adrese generate sau o poți partaja direct pe Facebook, Twitter sau orice altă rețea de socializare. Un email reprezintă de asemenea o opțiune. Opțiunal, dacă în URL-ul generat există simboluri care nu te încântă, poți folosi butonul Customize pentru a șterge sau a adăuga emoticoane. Ca un beneficiu suplimentar, poți verifica în orice moment câți oameni au acesat acest linkmoji.

Citește și: