Cum faci un iPhone mai rapid prin eliminarea tranzițiilor și reducerea efectelor [VIDEO]

Cum faci un iPhone mai rapid prin eliminarea tranzițiilor și reducerea efectelor [VIDEO]

Dacă ai început să-ți simți prețiosul gadget Apple semnificativ mai lent decât în ziua achiziției, ar fi bine să înveți cum faci un iPhone mai rapid.

Există foarte multe opinii vizavi de elementele care îți fac smartphone-ul din Cupertino mai leneș odată cu trecerea timpului. Cu toții știm că, la momentul achiziției, fiecare iPhone s-a mișcat impecabil. Îmi aduc aminte cu plăcere când am pus prima oară mâna pe un iPhone 4S și cât de absurd de sprintenă mi s-a părut interfața. Între timp, până la iPhone 5S, orice terminal al companiei americane este la ora actuală o relicvă. Până și utilizatorii de iPhone 6 se frustrează ocazional din cauza timpilor de așteptare cauzați de accesarea Facebook sau deschiderea mai multor ferestre în Safari.

În teorie, există multe sfaturi pentru a remedia astfel de situați dacă te-ai decis că vrei să afli cum faci un iPhone mai rapid. După aproximativ 2 ani, ar fi ideal să nu-ți mai faci update de firmware dacă îți asumi riscul de a fi expus la diverse vulnerabilități. Fiecare versiune nouă de iOS îngenunchează efectiv vechile aparate, chiar dacă în mod oficial sunt suportate. În același timp, chiar și dacă ți-ai instalat ultimul iOS, ai mari șanse să-ți faci din aparatul un pic mai curajos cu câteva setări.

Deși nu este una foarte evidentă, în momentul în care te-ai decis că vrei să știi cum faci un iPhone mai rapid, prima etapă este să intri la setările de Accesibilitate. Acestea se găsesc în Configurări la General. Odată ajuns acolo, intră la Reducere mișcare sau Reduce Motion și bifează prima opțiune de sus, asigurându-te că a doua care apare imediat este de asemenea bifată. Revino la meniul anterior și fă un tap pe Sporire Contrast sau Increase Contrast. Bifează Reducere Transparență sau Reduce Transparency. Dacă ai un iPhone cu Touch ID, nu uita să te duci la Buton Principal sau Home Button din Accesibilitate și bifezi ultima opțiune de la bază – Deschidere la așezare deget (Rest Finger to Open). Astfel, procesul de deblocare prin amprentă va fi mai rapid.

Citește și: