Cu VIAROOM Home AI (Inteligența Artificială), casa conectată devine realitate [P]

Cu VIAROOM Home AI (Inteligența Artificială), casa conectată devine realitate [P]

VIAROOM Networks anunță prima să participare la prestigiosul eveniment CES (Consumer Electronics Show), ce va avea loc între 9 și 12 ianuarie 2018, la Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

După lansarea cu succes în 2016, la Mobile World Congress în Barcelona, a  tehnologiilor Smart Home pentru produsele VIAROOM SmartBox Fusion, în 2017, VIAROOM Networks își propune să revoluționeze piața prin lansarea în luna mai, în România, a unor noi soluții pentru o casă conectată.

Pachetele VIAROOM Smart Home sunt concepute pentru a vă transforma locuința într-o adevarată casă inteligentă. VIAROOM va furniza atât soluția Smart Home, cât și serviciile de analiză și instalare, controller-ul Smart și o multitudine de obiecte inteligente, în partenariat cu furnizori de prim plan.

VIAROOM Networks propune, în premieră pe piața produselor conectate, utilizarea tehnologiilor de tip “inteligență artificială” (A.I.) pentru a orchestra funcționarea tuturor obiectelor inteligente din locuința conectată cu scopul de a crea un confort personal optimal.

În pachetele Smart Home, VIAROOM a selecționat produse de top ale marilor producători de tehnologii Smart (termostate, becuri inteligente, prize conectate, comenzi pentru aparatele electrocasnice, termometre, obiecte pentru confortul personal, …).

Soluțiile VIAROOM Smart Home vor fi instalate și configurate de echipele VIAROOM Networks în numai cateva ore și nu necesită modificari ale instalației electrice. Tehnologiile folosite pentru integrarea obiectelor inteligente au la bază comunicațiile wireless și nu necesită instalarea de cabluri.

Pachetele din gama Smart Home au fost concepute pentru a facilita accesul consumatorului la serviciile de Casă Inteligentă și oferă un confort deosebit. Locuința “învață”, se adaptează și răspunde automat cerințelor membrilor familiei. Utilizarea acestor pachete permite reducerea facturilor de energie electrică, gaz, apă și securizarea locuinței în absența familiei.

Viziunea VIAROOM Networks este de a furniza o platforma unificată, inteligentă de tip Smart Home. Pachetele VIAROOM Smart Home au fost concepute și dezvoltate de către VIAROOM pentru a oferi o experienţă cu totul deosebită clienților noștri și pentru a aduce în casa dumneavoastră cele mai noi şi inteligente tehnologii.

VIAROOM a creat în exclusivitate serviciul Home AI (Inteligență Artificială), prin care cele mai cunoscute obiecte și tehnologii inteligente comunică între ele și participă la crearea unui confort personal.

Ne bucurăm că produsele VIAROOM vor fi expuse la cel mai mare salon al tehnologiilor inovante – CES – în Statele Unite ale Americii.

Astăzi, prin activarea tehnologiilor Smart Home, VIAROOM oferă utilizatorilor săi una din cele mai inovante și complete soluții de pe piață. Într-o piață Smart Home foarte fragmentată, utilizatorului îi este aproape imposibil să instaleze și să configureze diferitele soluții existente. De asemenea, odată instalate, soluțiile diferite nu comunică în mod natural între ele, datorită incompatibilităților tehnice. Valoarea adaugată a soluției Home AI (Artificial Intelligence), realizată de către VIAROOM consistă tocmai în a înlatura barierele între aceste soluții și a propune clienților noștri o soluție globală, inteligentă, pe care societatea noastra o instalează și configurează în locuința utilizatorului.” – a declarat Cristian Velişcu, Director de Dezvoltare – VIAROOM Networks.

Despre VIAROOM Networks

Societate franco-română, VIAROOM Networks aduce experienţa unui leader în domeniul serviciilor video multi-ecran și propune, atât în Romania, cât și pe piaţa europeană, cea mai nouă generaţie de platforme SmartBox împreună cu o largă gamă de servicii pentru o casă inteligentă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.viaroom.ro și contactați-ne la contact@viaroom.ro sau telefon: 0351 415 068.

 

*Pentru mai multe informații despre produsele Smart Home compatibile cu produsele VIAROOM, vizitați www.viaroom.ro

Citește și:
Etichete: