10 sept. 2017 | 15:39

Acest ceas de noptieră vine la pachet cu un asistent digital

ACTUALITATE
Acest ceas de noptieră vine la pachet cu un asistent digital

iHome este una dintre companiile care au făcut valuri în industrie prin intermediul dock-urile creative de iPhone și iPod. Între timp, și-au diversificat portofoliul.

Ilustrat în imaginea de mai sus este cel mai recent gadget al celor de la iHome. Adaptat vremurilor în care trăim, acesta vine la pachet cu un asistent virtual și o bandă de LED-uri pentru notificări. Din lista stufoasă de butoane de deasupra, nu lipsesc cele personalizabile, în funcție de opțiunile la care ți-ai dori să ai acces mai rapid.

La bază, vorbim de un ceas digital de noptieră pe care ar fi bine să-l ții lângă pat și să-l folosești ca alarmă pentru a te trezi dimineața. Nu de alta, dar cel mai mare buton pe care îl are este cel de snooze. Cu numele de cod iAVS16, micuțul este construit în jurul unei boxe de 10 wați și al unui microfon de distanță. Respectivul microfon activ permanent este foarte relevant în cazul boxelor cu asistent virtual.

Ecranul LCD de pe partea din față este destul de capabil și, fără prea multe artificii, știe să afișeze ora exactă, data și prognoza meteo. Nu lipsesc din ecuație un modul Bluetooth pentru împerecherea cu un telefon sau tabletă și un modul Wi-Fi. Un port USB ascuns în spatele ceasului poate facilita încărcarea smartphone-ului peste noapte. Ca bonus, îl poți folosi și ca dispozitiv de teleconferință, dacă vrei să preiei apeluri de pe el atunci când ai telefonul conectat.

În ceea ce privește asistentul virtual, cei de la iHome au optat pentru Alexa. Creația celor de la Amazon, Alexa ar trebui să poate îndeplini o serie importantă de sarcini indiferent dacă ești lângă iAVS16 sau în celălalt capăt al camerei. În plus, vei putea defini alarme prin Alexa, iar dimineața vei putea striga prin casă afirmații precum Alexa Snooze. Noul ceas inteligent de la iHome va putea fi achiziționat în curând cu 150 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele