Cadouri de Ziua Copilului: Recomandări pentru cei mici

Cadouri de Ziua Copilului: Recomandări pentru cei mici

1 iunie se apropie cu pași repezi și, dacă și tu ești în pană de idei când vine vorba de cadouri de Ziua Copilului, noi îți punem la dispoziție o listă de oferte care pot fi punctele perfecte de pornire.

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea copiilor și nu mai ai mult timp la dispoziție pentru a căuta cadoul ideal, ne-am gândit să-ți ușurăm treaba, oferindu-ți câteva sugestii de cadouri pentru Ziua Copilului.

Cadouri de Ziua Copilului: Puzzle electronic cu 198 de experimente

Puzzle-ul electronic cu 198 de experimente este un cadou ideal pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie. Cei mici pot face primii pași în lumea energiei electrice și pot învăța cum funcționează lucrurile. Kit-ul permite asamblarea pieselor în diferite moduri, astfel încât să învețe cum funcționează un ventilator sau cum se aprinde un bec. Puzzle-urile sunt ușor de conectat și include compartimente pentru baterii, motoare, elice, întrerupătoare și suport de becuri. dacă ești interesat de acest cadou inedit, el poate fi cumpărat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului: Robotul interactiv Movar

Robotul interactiv Movar este cadoul ideal de Ziua Copilului atât pentru o fată, cât și pentru un băiat. Mișcările robotului pot fi controlate printr-o aplicație dedicată și îl poți conecta la dispozitivul tău prin Bluetooth. Aplicația îți pune la dispoziție un un buton de direcție și control al senzorului-g. În plus, modelul dispune de funcții pre-programate de înregistrare de voce, modul de dans, cinci expresii faciale, dar poate fi utilizat și ca difuzor pentru a asculta melodiile preferate. Dacă și pe voi vă impresionează acest model, puteți să-l cumpărați de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului: Creator nava spațială din LEGO

Când ne gândim la cadouri pentru copii, ne gândim inevitabil și la LEGO. Motiv pentru care îți sugerăm un exemplar de navă spațială de explorare, cu o carlingă pentru minifigurine și motoare mari. Modelul este creat dintr-un număr de 285 de piese, care pot fi reorganizate pentru a crea o stație lunară fantezistă sau orice altă construcție spațială. Nava spațială din LEGO poate fi achiziționată de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului: Mașinuța cu telecomandă Kidztech

Mașinuța cu telecomandă este un cadou ideal de Ziua Copilului. Aceasta dispune de suspensii funcționale și poate atinge o viteză de 25 km/h. Ea funcționează prin intermediul unui acumulator reîncărcabil și dispune de frecvențe multiple pentru a nu interfera cu alți jucători. Mașinuța cu telecomandă poate fi ghidată de la o distanță de 30 de metri. Modelul beneficiază de o reducere de 35% și poate fi cumpărat de AICI.

Cadouri de Ziua Copilului: Joc de societate Catan

Jocul de societate Catan este ideal pentru cei mici și nu numai. Aceștia pot învăța să interacționeze cu ceilalți mult mai ușor și să dezvolte strategii inteligente. În această cutie puteți găsi atât jocul de bază, extensia pentru 5-6 jucători, cât și patru scenarii diferite care diversifică și mai mult lumea din joc. Jocul Catan este ideal pentru o seară petrecută în familie, împreună cu cei mici, și poate fi achiziționat la o reducere de 40% de AICI.

Citește și: