Reducerile de Black Friday te ajută să-ți faci garderoba

Reducerile de Black Friday te ajută să-ți faci garderoba

Black Friday 2017 mi-a deschis apetitul pentru cumpărături. Am tras cu ochiul la produsele de pe Fashion Days și, la o primă vedere, mi-am dat seama ce aș cumpăra și de ce.

Fashion Days este cel mai mare magazin de fashion din România, destinat articolelor vestimentare, accesoriilor și, nu în ultimul rând, încălțămintei. Poate nu știi de Black Friday ce să cumperi, poate ți se par prea multe produse, așa că am făcut o ținută jumătate cu ce-am găsit în stocurile Fashion Days.

Botinele de piele întoarsă cu vârf ascuțit Anne este acel tip de botină pe care poți să-l porți la orice: fustă, rochie, blugi sau pantaloni. Se adaptează oricărui stil vestimentar, însă eu le-aș propune pentru cel casual care dă spre elegant. Intră AICI să-ți cumperi și tu de Black Friday o pereche.

La botinele de mai sus am găsit o rochie cu care să întorci priviri. Este acel tip de rochie nici cuminte, nici obraznică, nici scurtă, nici lungă, nici groasă, nici subțire. Rochia de la Desigual este neagră și cu un model animal print, la care se adaugă un decolteu rotunjit. Poți s-o descoperi și tu pe site-ul Fashion Days, ca să vezi dacă ți se potrivește.

Nu m-am putut decide între botine și cizme, că n-ai cum să alegi una în detrimentul celeilalte. În fine, cizmele înalte, deasupra genunchiului, Buffalo sunt acele cizme cu care ai dormi. Sunt negre, cu vârf rotund și confecționate din material textil. Intră mai bine AICI și convinge-te.

Black Friday vine la multe produse Fashion Days, așa că am ales să combin stilul casual al acestei rochii cu cel elegant al cizmelor înalte. La o primă măsurare din ochi, cred că rochia este destul de lungă, încât să treacă puțin peste cizme, astfel încât, cei care întorc capetele după tine să nu vadă unde se termină lungimea lor. O poți cumpăra de AICI.

Ce lume ar fi cea fără genți? Bine, geanta este și utilă, chiar dacă dă bine ochiului. Poate fi și elegantă și casual, depinde cu ce vrei s-o combini și are o baretă ajustabilă și detașabilă. Este o geantă de umăr și de mână, cu trei compartimente, unul interior și  două exterioare. O găsești la Fashion Days la un preț bun de Black Friday.

 

E vreme și de un palton, așa c-am ales unul negru, cu model floral, confecționat din bumbac, poliester și lână. Este un palton casual, care poate fi adaptat, iar asta îmi place cel mai mult la acest timp de articole. În orice caz, intră AICI și vezi tot ce-are special și la ce reducere e.

Citește și: