Aplicația românească gratuită care te învață cum să vorbești clar și corect

Aplicația românească gratuită care te învață cum să vorbești clar și corect

Prima aplicație de dicție în limba română tocmai a fost lansată oficial și poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă atât pentru iPhone cât și pentru Android. 

Aplicația dicție.ro te ajută să faci exerciții de dicție fără profesor testându-ți, în același timp, cunoștințele de gramatică și fonetică.

Programul are mai multe secțiuni. În secțiunea ”Quiz” se găsesc peste 7.00 de întrebări cu greșeli frecvente făcute de români, cuvinte greu de pronunțat și construcții complicate. Secțiunea ”Exersează” cuprinde o mulțime de exerciții de dicție scrise de echipa dictie.ro, exerciții care au rolul de a ”dezlega” limbile utilizatorilor. Totodată, exercițiile sunt disponibile și în format audio, pentru ca utilizatorii să aibă un model de urmat.

Secțiunea ”Testează-ți dicția” este singura opțiune pentru care va trebui să plătești deoarece îți permite să fii evaluat direct de către traineri de dicție profesioniști. În această secțiune, vei fi pus să citești, cu voce tare, un text, iar în acest timp vei fi înregistrat. Aplicația va trimite automat fișierul audio pe adresa de email a profesorilor de dicție care, în decursul a 48 de ore, îți vor trimite un feedback complet privind pronunția, vocea, ritmul și eventualele defecte de vorbire.

În secțiunea ”Blog” sunt articole din domeniu menite să te ajute să scrii și să vorbești corect, tehnici ale lecturii la microfon,

Aplicația dictie.ro a fost concepută de Carmen Ivanov, om de radio cu 15 ani experiență în pregătirea persoanelor pentru apariții publice și autoare a cărților de dicție”Șase sași în șase saci” și ”Șase saci”, și realizată de echipa de programatori de la Kappsule Studios. O poți descărca de AICIîn versiune pentru Android, și AICI, în versiunea pentru iPhone.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: