Acest antrenor personal te lasă fără Netflix dacă lenevești [VIDEO]

Dacă petreci prea mult timp pe Netflix, deși ai vrea să faci ceva mișcare, poți primi ajutorul unui antrenor personal virtual.

În cadrul evenimentului Netflix Hack Day, desfășurat în luna ianuarie, o echipă înscrisă în concurs a reușit să creeze aplicația Commit Hack. Aceasta îți conectează contul de Netflix la gadgeturi precum cele de la Fitbit.

Netflix a prezentat o variantă îmbunătățită a acestei idei, aceasta fiind cunoscută ca Netflix Personal Trainer. Compania a creat și un video de prezentare al antrenorului, acesta putând fi vizionat mai sus.

”Știm că oamenilor le place să se uite la filme și la seriale, dar mai știm și că aceștia au anumite țeluri pe care vor să le atingă”, spune unul dintre inginerii companiei. ”Dacă reușești să găsești o combinație între aceste două activități și să folosești Netflix pentru a-ți atinge scopurile, atunci e și mai bine”, spune un altul, adăugând că ”nu te vom lăsa să te uiți la seriale dacă nu faci progrese pentru scopurile pe care ți le-ai setat”, scrie inverse.com.

Antrenorul personal se folosește de Netflix pentru a-i motiva pe utilizatori să-și atingă țelurile vizavi de activitatea fizică. Fiecare utilizator poate să seteze un anumit prag de activitate fizică, iar apoi antrenorul folosește un accelerometru pentru a monitoriza activitatea. Dacă dorești, poți chiar să folosești unul dintre personajele din producțiile companiei pentru a te motiva.

Dacă vrei un antrenor mai dur, Frank Underwood îți stă la dispoziție, iar dacă vrei să îmbini utilul cu comicul, Titus Andromedon sau Dustin Henderson îți stau la dispoziție.

Poți să asculți diverse replici venite de la personajele favorite, iar atunci când lenevești, antrenorul va pune pauză melodiilor pe care le asculți, pentru a-ți face morală. De asemenea, folosind această aplicație, poți să te uiți și la seriale, dar dacă te oprești din exerciții pentru că ești captivat de serial, acesta se va opri, ori de câte ori iei o ”pauză”.

Netflix Personal Trainer poate fi creat de oricine folosind instrucțiunile de aici, deși s-ar putea să ai nevoie de ceva cunoștințe de programare și electronică.

 

George Stanciu
10:21 01.03.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video