Zopo Speed 8 este primul smartphone cu procesor deca-core

Zopo Speed 8 este primul smartphone cu procesor deca-core

A fost foarte ușor să treceți peste o mare parte dintre lansările de la MWC, dar Zopo Speed 8 pare a fi un totuși un gadget atractiv.

Pe fondul unor lansări care ne vor rămâne în minte pentru următoarele luni, e important să rețineți că Mobile World Congress nu a fost doar despre Galaxy S7 sau LG G5. În același context ați văzut în detaliu cele mai interesante telefoane noi ale celor de la Sony, Xiaomi sau Zopo.

Ca în cazul multor producători asiatici, este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de Zopo. Pe de altă parte, această companie mică se pare că face eforturi pentru a-și menține relevanța într-o piață din ce în ce mai saturată. Mai mult decât atât, are planuri să se extindă în diverse colțuri ale mapamondului și să investească sume importante de bani în promovarea celui mai nou gadget al companiei, începând cu utilizarea unui limbaj universal. Este vorba de combinația perfectă dintre superlative absolute și caracteristici unice.

Nu mai cred de foarte mult timp timp în faptul că doar un singur telefon poate fi considerat cel mai bun și tocmai din acest motiv nu găsesc farmecul dintr-un text precum ,,primul deca core smartphone din lume”. Aceasta premieră este posibilă deoarece SoC-ul Helio X20 de la Meditaek este primul cip cu performanțe remarcabile și 10 nucle fizice. Mai mult decât atât, pilotul de la capmpionatul mondial de MotoGP – Jorge Lorenzo este ambasadorul brandului.

S-ar putea să nu fie cel mai facil din lume să profitați de iminentul Zopo Speed 8, dar asta nu înseamnă că nu merită efortul. În definitiv, pe lângă utilizarea unei combinații inspirate dintre un SoC deca-core și 4GB RAM împreună cu o memorie virtuală.de 32GB ar trebui să se reflecte într-o experiență specială. În plus, același telefonul Full HD construit în jurul unui ecran de 5,5 inci, se mai mândrește cu un senzor foto de 21 megapixeli produs de Sony – IMX230, asistat de un bliț LED în două tonuri. Camera frontală este de 8 megapixeli și nu lipsește din ecuație nici un cititor de amprente. Smartphone-ul dual SIM cu conectivitate 4G LTE ar trebui să ajungă pe piață în câteva luni și se va încâncarca printr-un USB Type-C.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: