Ziua eMAG: cele mai bune oferte

Ghidul cumpărătorului
Ziua eMAG: cele mai bune oferte
06 dec. 2016 | 09:59

Ziua eMAG a sosit, iar retailerul online sărbătorește cu o serie de reduceri importante.

[related]

Ziua eMAG are loc în fiecare an în data de 6 decembrie, iar astăzi, cel mai mare comerciant din mediul online românesc împlinește vârsta de 15 ani. Cu această ocazie, a dat startul unei campanii importante, în cadrul căreia va oferi reduceri totale în valoare de 10 milioane de lei. În acest articol am inclus câteva dintre numeroasele oferte eMAG care ne-au atras atenția. Însă dacă vreți să vizualizați toate reducerile de ziua eMAG, puteți accesa acest link.

Ziua eMAG – Huawei P9 Plus

În cazul în care vrei sa te orientezi asupra unui phablet și vrei să beneficiezi de două camere foto principale, Huawei P9 Plus ar putea fi o soluție. Telefonul are un display de 5,5 inch, fiind, în același timp, cu 5,9 mm mai scurt decât un iPhone 6S Plus și cu 2,7 mm mai îngust. Bateria pe modelul P9 Plus are 3,400 mAh, oferind 14 ore de redare video, sau 9 ore de browsing 4G. Huawei P9 Plus are și difuzoare stereo, dar și o cameră de selfie-uri de 8MP cu apertură mai mare, adică f1.9. De asemenea, vine și cu Press Touch, adică display-ul este sensibil la presiune, oferind diverse opțiuni la apăsarea mai puternică. De ziua eMAG, dispozitivul beneficiază de o reducere importantă și poate fi găsit AICI.

Allview P6 Energy Lite

Allview P6 Energy Lite este construit în mod special pentru cei care își doresc să fie cât mai productivi, fiind dotat cu o baterie de 4.000mAh, dar și cu două sloturi SIM. Din punct de vedere al specificațiilor, avem de-a face cu un 5,5 inci, care suportă o rezoluție de 854 x 480 de pixeli, un procesor quad-core de 1GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. De asemenea, camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală, 2 megapixeli. Vă puteți cumpăra acest terminal la un preț foarte bun de AICI.

Ziua eMAG – ASUS A556UQ-XX452D

În ceea ce privește raportul calitate/preț, unul dintre laptopurile cele mai interesante este modelul A556UQ-XX452D de la Asus. Fiind dotat cu un procesor Intel Core i7-6500U, cu o frecvență de 2,50GHz, 4GB RAM, 1TB pentru stocarea datelor și o placă video Nvidia GeForce 940MX de 2GB, acesta poate face față aproape oricărei cerințe și poate rula majoritatea jocurilor la detalii medii. Ecranul de 15,6 inci suportă o rezoluție HD, iar laptopul se găsește la reducere de ziua eMAG AICI.

Lenovo IdeaPad 110-15IBR

Spre deosebire de modelul anterior, Lenovo IdeaPad 110-15IBR se adresează celor care nu sunt dispuși să cheltuie sume prea mari pe un laptop de ziua eMAG. Având în vedere prețul, nu ar trebui să vă așteptați la performanțe remarcabile. Procesorul este un model Intel Celeron N3060, tactat la 1,60GHz, ecranul HD are o diagonală de 15, 6, iar pentru stocare, utilizatorii vor avea la dispoziție nu mai puțin de 500GB. Lista de specificații mai include 4GB RAM, iar laptopul poate fi achiziționat de AICI.

Ziua eMAG – Star-Light 42DM5500

Star-Light 42DM5500 este unul dintre cele mai accesibile televizoare Full HD din gama actuală a magazinului. Ecranul cu o diagonală de 107 centimetri poate afișa imagini la rezoluție Full HD, contrastul nativ este de 5000:1, iar timpul de răspuns, de 8,5 milisecunde. Din punct de vedere al conectivității, nu va trebui să vă faceți probleme, din moment ce veți avea acces la trei porturi HDMI și un port USB. Puteți afla mai multe despre acest model și îl puteți cumpăra de AICI.

LG 43LH5100

Nu în ultimul rând, avem modelul 43LH5100 de la LG. Ecranul de 108 centimetri afișează imagini Full HD, iar conectivitatea include un port USB și unul HDMI. Include tehnologii precum Digital Noise Reduction, sau Triple XD Engine, iar de ziua eMAG, poate fi găsit AICI.