Veste bună pentru fanii clasicelor americane: serialul „Armă Mortală”, lansat oficial pe Digi Film

Veste bună pentru fanii clasicelor americane: serialul

Dacă ți-a plăcut seria filmelor „Armă Mortală” cu Mel Gibson și Danny Glover, avem o veste bună: există un serial inspirat din povestea clasică, pe care îl vei putea urmări pe Digi Film.

Premiera are loc pe Digi Film, începând de astăzi, 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:00. „Lethal Weapon” („Arma Mortală”) este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson şi Danny Glover, despre doi poliţişti cât se poate de diferiţi. Clayne Crawford, cunoscut publicului din „A Walk to Remember”, joacă rolul lui Martin Riggs, un detectiv care se mută în California după moartea soţiei. Dacă Riggs caută pericolul cu lumânarea, Roger Murtaugh (Damon Wayans, cunoscut din „Last Action Hero” sau „Bulletproof”) e poliţistul calculat, care se gândeşte în primul rând la familia care îl asteaptă acasă.

Serialul se deschide cu Riggs care îşi face prezenţa într-o bancă, în mijlocul unui jaf, sub pretextul că a venit să livreze pizza. După ce reuşeşte să îi enerveze pe infractori şi să îi provoace până în punctul în care viaţa lui e în pericol, Riggs sfidează toate legile, ieşind teafar din clădire cu doar câteva secunde înainte ca o bombă lăsată de infractori în bancă să explodeze. Relaţia celor doi parteneri evoluează rapid într-o prietenie care s-ar putea să îi scoată din multe situaţii periculoase în viitorele misiuni.

Producătorul serialului este Matt Miller, care ne-a adus pe micile ecrane și „Chuck”. Bonus: primul episod e regizat de celebrul McG, cel care s-a aflat la cârma mega-succeselor Charlie’s Angels, Terminator Salvation sau Three Days to Kill.

Citește și: