Vernee Apollo, telefonul chinezesc creat special pentru VR, e mai ieftin decât îți închipui (P)

Vernee Apollo, telefonul chinezesc creat special pentru VR, e mai ieftin decât îți închipui (P)

Chinezii de la Vernee au făcut mult buzz în jurul smartphone-ului Apollo, un terminal creat special pentru realitatea virtuală. Mai e puțin până când telefonul va ajunge pe piață, iar noi avem și câteva ponturi care te vor ajuta să-l achiziționezi la un preț redus. 

Înainte de a ajunge la respectivele oferte, merită menționat faptul că Vernee Apollo este primul smartphone al companiei care folosește un procesor cu zece nuclee. Echipat cu cipul Mediatek Helio X25 și 4GB memorie RAM, Apollo face față cu brio oricărui joc, fie el în format clasic sau în format VR.

Display-ul este și el gândit special pentru ochelarii de realitate virtuală. Vorbim despre un panou generos, de 5,5 inch, cu rezoluție QHD (2560×1440), care asigură claritate în timpul sesiunilor de gaming sau atunci când decideți să urmăriți un clip VR.

Iar, cei care sunt interesați de partea foto, trebuie să știe că smartphone-ul are o cameră principală de 21MP produsă de Sony, iar clipurile pe care le filmează încap fără probleme în cei 64GB spațiu de stocare.

Vernee Apollo, primul smartphone pentru VR construit în jurul unui cip MTK, poate fi rezervat între 25 noiembrie și 5 decembrie, la prețul de 299 de dolari, iar ochelarii de realitate virtuală sunt incluși în preț.

Dar chinezii au și câteva surprize pentru cei care vor să se bucure de unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piață.

  1. Cei care se abonează cu adresa de email pe site-ul producătorului vor primi un cupon în valoare de 50 de dolari pe care îl pot folosi pentru a achiziționa un smartphone Vernee Apollo la preț redus. Se oferă 50 de astfel de cupoane în fiecare zi și le puteți folosi până pe data de 5 decembrie.
  2. Cei care dau like paginii de Facebook Vernee, apoi lasă un comentariu cu cele mai bune funcționalități ale telefonului și etichetează trei prieteni pot câștiga un suport pentru smartphone-uri elegant, făcut din lemn. Zilnic sunt anunțați câte cinci câștigători.

Pentru rezervări și mai multe detalii puteți accesa acest link.

vernee-apollo-2