Concurs UTOK și Zonga: Îi dedici o melodie de 8 martie, primești un premiu

Concurs UTOK și Zonga: Îi dedici o melodie de 8 martie, primești un premiu

Nu mai e mult până la 8 martie și nimic nu poate fi mai drăguț decât un buchet de flori, o cutie de bomboane și melodia potrivită pentru acel moment perfect. UTOK și Zonga organizează un concurs special cu ocazia Zilei Femeii. 

Dacă nu știai până acum, fiecare smartphone și tabletă Android UTOK include o lună gratuită de acces în Zonga, aplicația românească de streaming audio care îți pune la dispoziție peste 27 de milioane de melodii.

Cu ocazia zilei de 8 martie, UTOK te invită să pui umărul la crearea playlist-ului “Melodii pentru EA” și să numești piesa pe care o dorești inclusă în listă.

Fie că EA este o fire mai energică, care se pune pe dansat imediat ce își aude melodia preferată, fie că este îndrăgostită de melodiile sensibile, cel mai probabil le vei găsi pe toate în catalogul Zonga.

Oricare ar fi piesa ei preferată, înscrie-te în concurs prin acest link și poți câștiga unul dintre cele 5 Vouchere Zonga, cu 3 luni de acces gratuit și nelimitat sau marele premiu, un smartphone UTOK Q5 GT, o boxă bluetooth Zonga și un Voucher Zonga, cu 6 luni de acces gratuit și nelimitat!

Poți înscrie melodia preferată până pe 6 martie, iar pe 8 vei afla dacă te numeri printre câștigători.

Citește și:
Etichete: