Următorul Moto X ar putea avea un ecran de 5 inci

Următorul Moto X ar putea avea un ecran de 5 inci

Următorul telefon al companiei achiziționate de Lenovo a fost subiectul unui leak de curând.

Trecuse ceva vreme de când nu mai auzisem vești despre cei de la Motorola. În urmă cu câteva luni, grație achiziției acesteia, chinezii de la Lenovo au avut parte de rezultate foarte bune pe piața telefoanelor mobile. Lenovo a reușit să obțină un profit de 300 de milioane de dolari anul trecut, în ciuda faptului că vânzările au fost mai mici decât cele din 2014.

Firma a reușit să amortizeze pierderile pe care le avea pe piața de mobile și PC-uri în această iarnă, începând pentru prima oară să înregistreze câștiguri după ce a cumpărat și a revitalizat brandul Motorola. Mișcarea a fost una bine primită de piață, vânzările telefoanelor Motorola (care vor deveni în curând Lenovo Moto) crescând la începutul acestui an cu 25%.

Moto X3

Dar pe parcursul acestui an, în condițiile în care marii producători de smartphone-uri și-au lansat deja flagship-urile, Motorola nu a făcut niciun anunț important. Acum, însă, avem parte de un prim leak, în legătură cu un posibil Moto X3. După cum scrie Phonearena, telefonul a fost observat pe site-ul indian Zauba, care monitorizează importurile din țara sa. Acolo, Moto X3 apare listat cu brandul Motorola, deși probabil acesta nu va fi păstrat și pentru versiunea finală.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, singurul detaliu important care iese la suprafață este ecranul de 5 inci. Prețul fiecărei unități este de 6.812 rupii, echivalentul a 102 dolari, un preț normal, dacă luăm în considerare faptul că avem de-a face cu dispozitive speciale pentru teste. Dacă telefonul va debuta pe piață în acest an, ne putem aștepta la noi informații în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: