Unii utilizatori vor păstra telefoanele Galaxy Note 7, în ciuda pericolelor

Unii utilizatori vor păstra telefoanele Galaxy Note 7, în ciuda pericolelor

Toți posesorii de Galaxy Note 7 ar trebui să returneze dispozitivele, însă unii au ales să ignore sfaturile coreenilor.

Problemele cu bateria de pe Samsung Galaxy Note 7 i-au determinat pe coreeni să oprească producția dispozitivului respectiv. Având în vedere că siguranța clienților noștri este cea mai importantă prioritate a noastră, am decis să oprim vânzările și producția de Galaxy Note 7”, a menționat Samsung prin intermediul unui comunicat.

Lăsând la o parte problemele cu bateria, noul phablet este fără îndoială unul dintre cele mai bune dispozitive Samsung din istorie. În aceste condiții, nu este de mirare că unii utilizatori nu sunt dispuși să renunțe la terminalele lor. Aceasta ar putea fi o dovadă a loialității pe care Samsung a reușit să o cultive în rândul utilizatorilor pe parcursul anilor, după cum scriu cei de la CNET. Desigur, există posibilitatea ca acești oameni să considere că niciunul dintre phablet-urile de pe piață nu se ridică la nivelul lui Note 7.

Publicația prezintă și cazul unui locuitor din New York, pentru care beneficiile sunt mult mai mari decât posibilele riscuri. Acesta ar fi așteptat trei ani până a schimbat vechiul Note 3 și s-a declarat extrem de mulțumit de noul telefon. Mai mult decât atât, conform propriilor declarații, singurul motiv pentru care a retrimis dispozitivul în fabrică a fost asigurarea că va primi unul nou, nu riscul de producere a unei explozii.

Samsung le-a cerut partenerilor și operatorilor de rețea din toată lumea să nu mai comercializeze și să nu mai înlocuiască terminalul. Autoritatea pentru protecția consumatorului din Statele Unite ale Americii și-a exprimat satisfacția în legătură cu această mișcare, declarând că gigantul coreean a făcut alegerea corectă.  În România, de cealaltă parte, marii operatori nu au făcut încă niciun anunț oficial cu privire la acest subiect. Astfel, rămâne de văzut cum va fi rezolvată această problemă în țara noastră.

Citește și: