Un nou joc Metro ar putea fi lansat în curând

Un nou joc Metro ar putea fi lansat în curând
18:34 09.11.2016

Anul următor am putea avea parte de un nou joc din seria Metro.

Metro 2033 este un roman post apocaliptic scris de Dmitrii Gluhovskii, în care acțiunea are loc într-un metrou din Moscova după un război mondial pe Pământ, unde s-au ascuns ultimii supraviețuitori. Publicat în Rusia în 2005, romanul a ajuns în Statele Unite abia în anul 2010. După cum scrie și site-ul Polygon, un joc inspirat de acesta a fost lansat în același an, după ce a fost dezvoltat de 4A Games în Ucraina.

Romanul Metro 2034 a fost lansat în anul 2009, iar trilogia a luat sfârșit în anul 2015, odată cu romanul Metro 2035. Metro: Last Light a apărut pe piață în anul 2013 și a reprezentat o legătură între prima și ultima carte. Metro 2035 va apăra în America în lunile următoare, iar site-ul care promovează în mod oficial cartea menționează că următorul joc va continua povestea în mod natural în 2017.

Ucrainenii de la 4A Games au anunțat de curând shooter-ul post-apocaliptic Arkita,1, construit în mod special pentru Oculus Rift, menționând că acesta ar fi unul dintre cele două proiecte dezvoltate în prezent. ”Nu întârzie celălalt proiect. Datorită studio-ului din Malta, avem o echipă mult mai mare și este mult mai bine pentru noi să avem mai multe proiecte. Nu suntem încă pregătiți să vorbim despre celălalt proiect, dar credem că vă va plăcea. Așa că, vă rugăm, aveți răbdare”, au declarat dezvoltatorii.

Având în vedere noile informații, mulți sunt siguri că dezvoltatorii se refereau la noul Metro. Conform Wikipedia, povestea din univerul Metro ar începe în felul următor. În anul 2013, un război nuclear izbucnește, iar Rusia este ținta unui atac cu bombe atomice. Toată Moscova este afectată de radiații, astfel că supraviețuitorii sunt forțați să trăiască în subteran, în stațiile de metrou, departe de amenințările de la suprafață. Acolo, multe dintre animalele care au supraviețuit exploziilor s-au transformat în bestii extrem de agresive, astfel că fiecare ieșire era extrem de periculoasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: