30 sept. 2016 | 16:50

Un client nemulțumit distruge toate iPhone-urile dintr-un Apple Store

VIDEO
Un client nemulțumit distruge toate iPhone-urile dintr-un Apple Store

Nu toți clienții nemulțumiți apelează la mijloace legale pentru a-și face dreptate, iar angajații unui Apple Store din Franța tocmai s-au convins în legătură cu asta.

Probabil vă amintiți de scandalul bendgate. În acea perioadă, pentru a se convinge singuri, unii oameni au decis să se ducă în magazinele celor de la Apple și să îndoaie iPhone-uri, pentru a vedea cât de rezistente sunt. Dacă aceea vi s-a părut o demonstrație de vandalism, atunci înseamnă că nu l-ați văzut pe acest francez nemulțumit în legătură cu politica gigantului american.

Înarmat cu o bilă din oțel, folosită, din câte se pare, într-un joc numit petanque, francezul a intrat într-un Apple Store din orașul francez Dijon și a început să distrugă fiecare produs pe care a pus ochii. iPhone-uri, iPad-uri, Mac-uri, toate au căzut victimă furiei francezului care distrugea terminalele fără a părea deloc îngrijorat de posibilele consecințe. În mod interesant, niciunul dintre angajații magazinului nu a dorit să se ducă să-l oprească pe client.

De fapt, până când au venit angajții responsabili de pază, acesta distrusese majoritatea dispozitivelor din Apple Store. ”Apple este o companie care a încălcat drepturile consumatorilor din Europa. Au refuzat să-mi dea banii înapoi. Le-am cerut banii, ei au zis nu. Știți ce o să se întâmple? Asta o să se întâmple”, a afirmat omul, înainte de a mai distruge un iPhone.

Din câte se pare, el a încercat la un moment dat să fugă de lângă agenții de pază însă a fost prins. După cum scriu cei de la Mashable, el a fost preluat ulterior de polițiști și, cel mai probabil, nu își va mai primi banii înapoi de la Apple. Și chiar dacă îi va primi înapoi, aceștia nu vor fi suficienți pentru a achita toate pagubele produse de el în magazinul Apple. În total, francezul ar fi distrus dispozitive în valoare de mii de euro.