iPhone 7 nu se va încărca wireless, dar următorul model ar putea face asta

iPhone 7 nu se va încărca wireless, dar următorul model ar putea face asta

Apple nu a lansat încă un iPhone cu încărcare wireless, dar e greu de crezut că nu va face acest pas în viitorul nu foarte îndepărtat.

Un nou raport ne sugerează că Apple ar putea să ofere posibilitatea aceasta chiar și pentru mult așteptatul iPhone 7. Desigur, din câte știm până acum, încărcarea wireless nu a fost chiar atuul pe care Apple s-a concentrat în producția noului iPhone 7, dar aceasta ar putea fi posibilă grație unui accesoriu. Mai exact, este vorba despre o carcasă produsă chiar de gigantul din Cupertino.

Se pare că Apple a solicitat MediaTek pentru cipuri de încărcare wireless pentru carcase de iPhone. Această solicitare ar fi recentă, dar nu e tocmai clar dacă Apple a plănuit-o pentru lansarea iPhone 7. MediaTek este doar una dintre companiile care furnizează astfel de componente pentru Apple. Se pare că și NXP și IDT ar fi primit solicitări similare, potrivit BGR.

Anumite zonuri mai vechi legate de iPhone 7 sugerau că iPhone 7 Plus ar putea fi livrat cu un Smart Connector pe spate, care ar suporta încărcare wireless. Cele mai noi imagini cu iPhone 7, totuși, arată că niciuna dintre carcase nu are un astfel de port. Prin urmare, este mult mai probabilă varianta cu carcasele cu suport wireless.

Tot ce înseamnă specificații iPhone 7 vor fi confirmate 100% în această seară, începând cu ora 20.00 a României, odată cu lansarea iPhone 7 și 7 Plus. Lansarea iPhone 7 va putea fi urmărită live, mulțumită streamului oficial Apple, iar noi vă vom prezenta evenimentul în format live text, în acest articol.

 

Citește și: