Ultimele reduceri eMAG: Revoluția Prețurilor ia sfârșit

Ultimele reduceri eMAG: Revoluția Prețurilor ia sfârșit

Revoluția Prețurilor se apropie de sfârșit, iar reducerile eMAG mai sunt valabile doar câteva ore.

Campania Revoluția Prețurilor va lua sfârșit peste doar câteva ore, iar dacă vă numărați printre cei care vor să beneficieze de ultimele reduceri eMAG, puteți vedea în acest articol câteva dintre sugestiile noastre.

Reduceri eMAG – Asus ZenFone 2 ZE551ML

Asus Zenfone 2 este probabil cel mai ieftin telefon cu 4GB RAM pe care îl puteți găsi în acest moment pe piața din România, iar grație campaniei Revoluția Prețurilor, el a devenit și mai accesibil. Procesorul este un Intel Atom Z3580 Quad Core, iar capacitatea de stocare de 32GB poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Toate acestea se ascund în spatele unui ecran Full HD de 5,5 inci, iar camerele foto sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli. Telefonul are o baterie de 3.000 mAh și poate fi cumpărat de AICI.

Revoluția Prețurilor – LG G4

Nu puțini sunt cei care consideră LG G4 un dispozitiv mult mai atrăgător decât LG G5, în ciuda componentelor inferioare. Într-adevăr, nu veți beneficia de acel Snapdragon 820 și veți fi nevoiți să vă mulțumiți cu un Snapdragon 808 de 1,8GHz, însă veți avea totuși 3GB RAM și 32GB pentru datele personale. Capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 2TB, grație slotului pentru carduri, iar bateria are o capacitate de 3.000 mAh. Îl puteți achiziționa de AICI.

Revoluția Prețurilor – Samsung Galaxy S7

Au trecut șapte luni de la lansarea sa, iar Samsung Galaxy S7 a devenit, între timp, un dispozitiv mai accesibil. Telefonul are un display QHD de 5,1 inch, iar la interior, înglobează un procesor cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB, care poate fi extins prin card microSD. Potrivit reprezentanților companiei, procesorul de pe Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decât cel de pe modelele anterioare. Îl găsiți, alături de alte reduceri eMAG, AICI.

Reduceri eMAG – Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Majoritatea laptopurilor disponibile la ofertă cu ocazia campaniei Revoluția Prețurilo nu vin vu un sistem de operare preinstalat, însă Lenovo IdeaPad 100-15IBD vine cu Windows 10 preinstalat. Nu are o placă video dedicată, așa că nu ar trebui să vă așteptați la performanțe foarte bune în timpul jocurilor, iar lista de specificații include un procesor Intel Core i3-5005U, tactat la o frecvență de 2GHz, un ecran de 15,6 inci, 4GB RAM și 128GB SSD pentru stocare. Dispozitivul este disponibil la ofertă AICI.

Revoluția Prețurilor – Star-Light 40DM3000

Dacă sunteți în căutarea unui televizor accesibil, cu o diagonală suficient de mare pentru un dormitor, atunci modelul 40DM3000 de la Star-Light ar putea să vă intereseze. Costă mai puțin de 1.000 de lei, are o diagonală de 100 de centimetri și un ecran Full HD. Are un timp de răspuns de 6 milisecunde, un contrast de 3.000:1 și poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG – Philips 32PFH5500/88

Acest model nu este la fel de mare ca precedentul, însă, spre deosebire de acela, vine dotat cu Android TV. Are o diagonală de 80 de centimetri și suportă o rezoluție Full HD, iar în ceea ce privește conectivitatea, vă veți putea baza pe patru porturi HDMI și trei porturi USB. Televizorul se găsește la reducere AICI.

Revoluția Prețurilor – Xbox One

Există extrem de multe motive pentru care o persoană nu ar trebui să-și cumpere un Xbox One în cazul în care locuiește în România. Dar în ciuda acestui lucru, unii oameni preferă în continuare consolele celor de la Microsoft. Și, cum am recomandat zilele trecute un PS4, am decis ca, în ultima zi de reduceri eMAG, să adaug și un Xbox One. Aveți de-a face în acest caz cu o versiune standard, neagră, de 500GB. Consola are un preț mai mic de 1.000 de lei și poate fi găsită AICI.

Reduceri eMAG – Western Digital Elements Portable

Revoluția Prețurilor a adus reduceri și pentru unele hard-drive-uri portabile. Western Digital Elements Portable, de exemplu, este un hard de 2,5 inci, cu o capacitate de stocare de 3TB, compatibil cu sisteme Windows sau OS X. Îl puteți achiziționa de AICI.

Citește și: