Ultima zi de Stock Busters la eMAG: reducerile de care poți profita

Ultima zi de Stock Busters la eMAG: reducerile de care poți profita

Campania Stock Busters a celor de la eMAG este aproape de a se sfârși. Acestea sunt câteva dintre cele mai bune oferte.

Ne aflăm în ultima zi a campaniei Stock Busters, însă ofertele celor de la eMAG încă sunt destul de bune. Însă nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Mai jos am inclus șase dintre produsele care mi-au atras atenția. În cazul în care vreți să consultați oferta completă a magazinului, aceasta este disponibilă AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters – Samsung Galaxy S6 Edge

Pe parcursul ultimelor săptămâni, eMAG a oferit constant reduceri la modelul Galaxy S6 Edge, iar campania Stock Busters nu face excepție. După cim am mai spus, camera foto rămâne una dintre cele mai bune de pe piață, având 16 de megapixeli și fiind capabilă să filmeze full HD la 60 de cadre pe secundă, 2K și 4K. Bateria are 2600 mAh, dispune de încărcare rapidă, sub ecran găsim un procesor Exynos 7420, pe 64 de biți și cu opt nuclee, o memorie RAM de 3GB și un spațiu de stocare de 32GB. De asemenea, senzorul de amprente reprezintă un upgrade serios față de predecesorul Samsung Galaxy S5. Îl poți cumpăra cu ocazia reducerilor eMAG Stock Busters de AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters Samsung Galaxy S6 Edge

 

Samsung Galaxy A5 (2016)

O altă reducere de excepție este cea aplicată în cazul modelului Samsung Galaxy A5, versiunea din 2016. Aceasta este dotată cu un ecran de 5,2 inci, care suportă o rezoluție Full HD și care ascunde dedesubt un procesor Exynos 7580 oxta-core cu o frecvență de 1,6GHz. El funcționează alături de 2GB RAM, iar capacitatea de stocare este de 16GB. Din fericire, coreenii au inclus și un slot pentru carduri microSD. Camerele principală și secundară sunt de 13 și, respectiv, 5 megapixeli, iar bateria are o capacitate de 2.900mAh. Telefonul poate fi cumpărat de AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters Samsung Galaxy A5 2016

Acer Aspire F5-572G-70SS

Oferta pentru acest model Acer Aspire este una cel puțin interesantă. Sistemul include un procesor Intel Core i7-6500U, tactat la o frecvență de 2,50GHz, un ecran de 15.6 inci care suportă o rezoluție Full HD, 4GB RAM și un hard-drive de 1TB. Desigur, avem de-a face și cu o placă video dedicată, în cazul de față fiind vorba despre un model Nvidia GeForce 940M de 4GB. Laptopul este disponibil la preț redus AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters Acer Aspire F5-572G-70SS

Reduceri eMAG – Gigabyte GeForce GTX 980 Ti

În ceea ce privește componentele de PC, una dintre cele mai interesante reduceri eMAG cu ocazia Stock Busters este cea pentru placa Gigabyte GeForce GTX 980 Ti. Cantitatea de memorie este de 6GB. iar bus-ul este de 384 de biți. Frecvența procesorului este de 1.102MHz, cea a memoriei este de 7.010MHz, iar rezoluția maximă este de 4.096 x 2.160 de pixeli. Placa video poate fi achiziționată de AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters GIGABYTE GeForce GTX 980 Ti

Desigur, trebuie să țineți cont și de ultimele produse ale celor de la Nvidia. Compania a lansat plăcile video GeForce GTX 1080, 1070 și 1060, iar prețurile acestora sunt extrem de rezonabile. Ultima dintre acestea, de exemplu costă doar 250 de dolari și oferă rezultate similare unui GTX 980. Însă prețul acela este valabil pentru Statele Unite. La noi, placa GTX 1060, în general, este disponibilă la prețuri cuprinse între 1.500 și 1.800.

LG, 123 cm, 49UF640V

Cei care își doresc un televizor mare, cu rezoluție bună și un preț accesibil pot opta pentru un LG49UF640V. Pe lângă ecranul de 123 centimetri, vă veți bucura și de rezoluție 4K. Din punct de vedere al conectivității, însă, lucrurile nu arată la fel de bine. Astfel, avem de-a face cu doar două porturi HDMI și unul USB. În cazul în care vreți, totuși, să-l achiziționați, acesta poate fi găsit la un preț avantajos AICI.

Reduceri eMAG LG 49UF640V

Bundle Sony PlayStation 4 1TB + Joc Uncharted 4: A Thief’s End

Cel mai probabil, Sony va lansa o nouă consolă pe piață până la sfârșitul anului, însă dacă nu sunteți dispuși să așteptați până atunci, puteți beneficia de o ofertă foarte bună cu ocazia Stock Busters la eMAG. Bundle-ul acesta unclude un PlayStation 4, versiunea de 1TB, alături de jocul Uncharted 4: A Thief’s End. Dacă ești un fan Uncharted și nu ai apucat încă să faci pasul către PS4, atunci aceasta pare a fi o ocazie foarte bună. Consola și jocul pot fi cumpărate de AICI.

Reduceri eMAG Stock Busters Sony PS4 Uncharted A Thief's End

Citește și: