24 mai 2016 | 16:42

Trei televizoare UTOK pe care să le cumperi la reducere considerabilă

ACTUALITATE
Trei televizoare UTOK pe care să le cumperi la reducere considerabilă

Fie că vrei să schimbi TV-ul vechi din sufragerie sau vrei unul pentru dormitor, să îți urmărești serialele preferate din pat, trebuie să știi că UTOK are reduceri speciale, iar unul dintre cele trei modele prezentate mai jos s-ar putea să-ți fie pe plac. 

Modelul U32HD5 este cel mai ieftin dintre cele prezentate și începem cu el. Are o diagonală de 81 de centimetri și rezoluție HD și este bun pentru cei care vor un ecran cu dimensiuni bune, dar nu au pretenții foarte mari în ceea ce privește rezoluția. Cu un contrast 900:1 și o luminozitate de 200 cd/m2, imaginea ar trebui să fie suficient de clară. Televizorul are numeroase porturi, printre care menționăm cele trei porturi HDMI, portul SCART și portul USB. Îl găsiți aici, la un preț de numai 600 lei, la reducere.

U39HD1 este încă un model cu rezoluție HD, dar cu diagonală ceva mai mare. Mai exact, acesta are un ecran cu diagonală de 99 de centimetri, fiind mai potrivit pentru camerele mai mari. Specificațiile sunt mai bune decât cele ale modelului anterior. Mai exact, la U32HD1, contrastul este de 5000:1, net superior, iar luminozitatea este de 250 cd/m2. Porturile sunt și aici multe, iar prețul este unul bun, de numai 999 lei, la reducere. Îl puteți cumpăra de aici și primiți cadou un bax de bere Heineken.

Modelul de vârf pe care vi-l propunem este U43FHD 1. Acesta are o diagonală de 109 cm, iar panoul LED are o rezoluție full HD, făcându-l o alegere inspirată pentru orice sufragerie. Televizorul celor de la UTOK are un timp de răspuns de numai 8ms, contrast 4000:1 și luminozitate 240 cd/m2. Dispune de toate opțiunile de conectivitate de care ai putea avea nevoie și vine la un preț de 1,100 lei și cu un bax de bere cadou. Îl puteți cumpăra de aici.