Trailerul la Warcraft recreat în WoW este foarte autentic

Au existat multe dezbateri legate de povestea și stilul filmului Warcraft, dar cel puțin fanii WoW se pare că sunt încântați de direcția filmului.

Fanii francizelor Blizzard așteaptă cu interes primul film bazat pe o proprietate intelectuală a popularei companii. În contextul în care mulți dintre noi au jucat primul joc de Warcraft în urmă cu 20 de ani, iar foarte mulți adolescenți sunt fascinați în continuare de World of Warcraft, era evident că un film inspirat de respectivul univers trebuie să genereze interes din partea fanilor.

Sunt șanse foarte mari ca Warcraft să genereze profituri spectaculoase la box office, iar o parte infimă din acea valoare se va datora și trailerului de mai sus. Acesta ne demonstrează legătura foarte puternică dintre World of Warcraft și iminenta peliculă. Realizat de Ivan Kuzkin, acest clip foarte reușit este rezultatul unui număr foarte mare de ore petrecute în universul WoW cu scopul de a recrea cea mai mare parte a secvențelor pe care le vedeți în trailerul oficial. Rezultatul este impresionant și nu trebuie să vă străduiți prea mult pentru a vedea similaritățile dintre cele două. Singurele excepții vin sub forma texturilor și, poate, a efectelor de lumină, deși acestea din urmă își fac totuși simțită prezența.

Per ansamblu, impactul vizual al clipului este unul ce nu trebuie trecut cu vederea, iar dacă sunteți fani World of Warcraft, cu siguranță nu trebuie să-l ratați. Cine știe, s-ar putea să impresioneze suficient încât să mergeți și la cinema pentru a vedea filmul.

Revenind la Warcraft, foarte mulți s-au plâns online în legătură cu stilul mult prea animat al filmului și al faptului că se apropie prea mult de desene animate. În același timp însă, există cei care sunt foarte optimiști în privința rezultatului final pentru că Blizzard s-a implicat în mod direct în realizarea sa. Pe 10 iunie veți putea vedea Warcraft la cinema pentru a vă forma propria părere.

07:20 09.05.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video