Toate jocurile din seria GTA, la reducere pe App Store

Toate jocurile din seria GTA, la reducere pe App Store

Jocurile din seria Grand Theft Auto beneficiază de o reducere în această perioadă pe App Store.

Grand Theft Auto este probabil una dintre cele mai populare serii de jocuri din istorie, generând vânzări de miliarde de dolari pentru cei de la Rockstar pe parcursul timpului. După cum probabil știți, cinci dintre jocurile GTA sunt deja disponibile pe mobil, iar în perioada aceasta, versiunile de pe App Store sunt disponibile la reducere.

După cum scrie și publicația Phonearena, cinci dintre jocurile seriei beneficiază de reduceri de cel puțin 50% pe magazinul online de aplicații al celor de la Apple. Patru dintre acestea (Grand Theft Auto: Liberty City StoriesGrand Theft Auto: Chinatown Wars, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III)pot fi achiziționate la prețul de doi dolari, în timp ce Grand Theft Auto: San Andreas costă trei dolari.

În data de 17 septembrie, GTA V, cel mai nou joc al seriei, a împlinit vârsta de trei ani de zile. În acea zi, în anul 2013, jocul debuta în mod oficial pe consolele din vechea generație (PlayStation 3 și Xbox 360). În primele 24 de ore, GTA V a reușit să genereze nu mai puțin de 800 de milioane de dolari la nivel global. După doar trei zile, încasările din vânzări depășiseră deja un miliard de dolari. În prezent, GTA V este al patrulea cel mai bine vândut joc din istorie, cu peste 65 de milioane de copii comercializate până acum.

Cât despre următorul titlu al serie, foarte multe zvonuri apărute în ultimele luni indică faptul că GTA 6 nu va fi în SUA. Unele au sugerat că acțiunea ar putea fi plasată în Londra, iar jocul este proiectat astfel încât harta să fie de două ori mai mare decât actualele Los Santos și Blaine County. Alții au menționat că Rockstar ar putea lege, de fapt, Parisul. Mulți sunt de părere că aceasta nu ar fi o alegere inspirată pentru joc, însă producătorul nu a dezamăgit niciodată până în ziua de azi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: