Tim Cook despre viitorul MacBook: răspuns optimist pentru fanii Apple

Tim Cook despre viitorul MacBook: răspuns optimist pentru fanii Apple

Răspunsul lui Tim Cook, CEO al Apple, la un email legat de mult așteptatul MacBook Pro dă mari speranțe fanilor Apple.

Cuvintele folosite de Cook, precum „iubesc Mac” și Apple este „foarte devotat” acestuia, dar și sfatul său  de „a rămâne pe fază”, prezic lansarea unei noi game de MacBook-uri cât mai curând în viitor.

Autenticitatea email-ului nu poate fi confirmată complet, dar după o primă a analiză a celor de la MacRumours, mesajul pare să fie trimis de la un server Apple adevărat.

De asemenea, cei din conducerea Apple răspund ocazional email-urilor clienților. Cu toate astea, nu putem exclude posibilitatea ca cineva din departamentul de relații publice de la Apple să fii răspuns mesajului.

O actualizare completă a gamei MacBook este inevitabilă. Mai multe zvonuri anunță că noile MacBook Pro și Air cu porturi USB-C sunt așteptate să apară în octombrie. De asemenea, un nou model de iMac cu opțiunea de a adăuga cele mai noi plăci grafice AMD este în lucru.

Totodată, se preconizează că noul MacBook Pro va fi mai subțire și va avea o bară tactilă OLED deasupra unei tastaturi mult mai plate. Totodată, este prevăzută și introducerea tehnologiei Touch ID, pentru a le permite utilizatorilor să acceseze mai rapid laptopul cu ajutorul amprentei.

Autor: Andrei Geornoiu

Citește și:
Etichete: