17 oct. 2016 | 17:23

Telefoane sub 500 de lei: reduceri la terminale deja ieftine

Ghidul cumpărătorului
Telefoane sub 500 de lei: reduceri la terminale deja ieftine

Telefoane sub 500 de lei sunt disponibile în această perioadă la reducere pe diverse site-uri.

Deși piața dispozitivelor mobile este în continuă creștere, majoritatea terminalelor utilizate în ziua de azi nu sunt flagship-uri, ci modele low-end sau mid-range. Iar multe dintre acestea sunt telefoane sub 500 de lei. Desigur, la un asemenea preț, nu are rost să vă așteptați la performanțe de top, însă puteți obține un raport calitate/preț foarte bun. În lista de mai jos am inclus doar cinci dintre numeroasele telefoane sub 500 de lei disponibile la ofertă în prezent.

Utok Dorel 3S

Avem aici de-a face cu unul unul dintre cele mai accesibile telefoane sub 500 de lei, care poate accepta două cartele SIM, dacă aveți nevoie. Este foarte rezistent la praf și umezeală, recomandat dacă lucrați pe un șantier sau dacă vreți să îl luați pe munte. Conform descrierii de pe site, standardul IP67 asigură buna funcționare a smartphone-ului chiar și în condiții de șocuri mecanice. Procesorul Dual Core MediaTek 6572 este tactat la 1,3GHz, iar ecranul IPS  are o fiagonală de 3.5 inci. Memoria internă este de 8GB și, cu ajutorul unui card microSD, poate fi extinsă până la 32GB. Bateria este de 2.000 mAh, iar telefonul poate fi achiziționat de AICI.

Allview V2 Viper

V2 Viper este unul dintre cele mai interesant modele Allview aflate la reducere în această perioadă. Din punct de vedere al specificațiilor, beneficiază de un procesor quad-core cu patru nuclee de 1,3GHz, un display de 4,7 inci cu o rezoluție HD, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Camera foto principală are opt megapixeli, în timp ce camera frontală este una de cinci megapixeli. Smartphone-ul dispune și de o baterie de 2.000 de mAh, iar în cazul în care vreți să-l achiziționați, acesta poate fi găsit la ofertă AICI.

Lenovo A6010

Nici modelul A6010 al celor de la Lenovo nu ar trebui să fie ignorat în această perioadă. Lista de specificații include un procesor Snapdragon 410 quad-core, cu o frecvență de 1,2GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Toate acestea se ascund în spatele unui display HD de 5 inci, alături de o baterie de 2.300 mAh. De asemenea, camera foto principală este de 8 megapixeli, iar cea secundară este de 2 megapixeli, iar sistemul de operare rulat este Android 5.0 Lollipop. Puteți afla mai multe detalii despre dispozitiv și îl puteți achiziționa la ofertă de AICI.

Utok Q55

În ceea ce privește raportul calitate preț, modelul Q55 de la Utok stă foarte bine. Benefciază de un ecran de 5 inci cu rezoluție HD, care ascunde dedesubt un procesor quad-core de 1,2GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. Din fericire, telefonul include și un slot micro SD, care, aparent, acceptă carduri de până la 32GB. Camera principală este una de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară este una VGA. Cât despre autonomie, nu va trebui să vă faceți griji, din moment ce acumulatorul de 2.000 mAh va rezista fără probleme o zi întreagă, chiar și în condiții de utilizare activă. Utok Q55 se găsește la un preț bun AICI.

Huawei Y5II

Ultimul din lista noastră cu telefoane sub 500 de lei este Huawei Y5II. Dotat cu un ecran HD de 5 inci, acesta ascunde un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor personale. Din fericire, aceasta din urmă poate fi extinsă până la 128GB cu ajutorul unui card microSD. Camerele foto principală și secundară sunt de opt și, respectiv, doi megapixeli. Cu o baterie de 2.200 mAh, Huawei Y5II poate fi cumpărat la reducere de AICI.