26 feb. 2016 | 16:11

Telefoane rezistente și durabile: smartphone-urile pe care le poți da de pământ

FEATURE
Telefoane rezistente și durabile: smartphone-urile pe care le poți da de pământ

Cum mobilele se află într-un permanent pericol să fie lovite sau să cadă pe jos, e bine de știut care ar fi acele telefoane rezistente și durabile pe care să vi le cumpărați.

În ziua de astăzi marii fabricanți de mobile și telefoane pun preț pe specificații care să denote performanțe ieșite din comun, ecrane cu diametru generos și rezoluții mari. Chiar și așa, dacă vă gândiți că a venit vremea să uitați de specificații și să vă gândiți în primul rând la rezistența fizică, noi la Playtech avem o serie de sugestii care ar putea să vă atragă atenția într-un mod deosebit.

UTOK Dorel 4

Echipat conform standardului IP68, Dorel 4 este cel mai rezistent telefon din game Dorel. Acesta vine cu un înveliș cauciucat, rezistă contra prafului și poate sta sub apă până la o adâncime de 1.2 metri timp de 40 de minute. Carcasa și învelișul cauciucat poate rezista șocurilor mecanice pe distanțe de până la 1.2 metri.

Când vine vorba de specificații, aparatul are un procesor Quad Core MediaTek 6582 cu o frecvență de 1.3 GHz, 1GB memorie RAM și 8GB memorie internă. Ecranul telefonului este 4 inci, cu o rezoluție de 480 x 854.

Dacă acest telefon excelent este ceea ce dorești atunci când cauți telefoane rezistente și durabile, atunci poți vedea mai multe detalii despre telefon AICI.

Telefoane rezistente și durabile: smartphone-urile pe care le poți da de pământ

Telefoane rezistente și durabile – Samsung Galaxy S7

Starul MWC 2016 a ajuns și la noi în magazinele eMAG. Această bijuterie vine cu un ecran WQHD (1440 x 2560) cu un diametru de 5.1 inci, un procesor Snapdragon 820 cu o frecvență de 2.3 GHz + 1.6 GHz, 4GB RAM și 16GB memorie internă. Bateria telefonului este, de asemenea impresionantă, oferind o capacitate de 3000 mAh. Dacă vă întrebați la ce este acest telefon rezistent, ei bine aflați că terminalul poate sta în apă timp de minute bune și este de asemenea rezistent la praf.

Din cauza rezistenței surprinzătoare la elementele cele mai dăunătoare telefoanelor noastre, Samsung Galaxy S7 a intrat în lista noastră de telefoane rezistente și durabile. Merită, totuși, de reținut că aparatul nu va rezista șocurilor severe. Cei interesați de acest telefon îl pot cumpăra la precomandă AICI.

Telefoane rezistente și durabile: smartphone-urile pe care le poți da de pământ

UTOK Dorel 3

Fratele mai mic al lui Dorel 4, Dorel 3 este varianta mai accesibilă a seriei de smartphone-uri dedicate condițiilor extreme sau industriale unde șansa ca un aparat să fie afectat este mare. Terminalul de la UTOK vine cu un Dual Core MediaTek 6572 la 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4GB memorie internă. Ecranul este un IPS cu o diagonală de 3.5 inci cu o rezoluție de 320 x 480. Bateria bogată de 2000 mAh îți va ține aparatul în viață multă vreme, în timp ce terminalul va funcționa cu un sistem de operare Android 4.4.2 KitKat

Dacă acest aparat făcut dintr-o bucată este ceea ce dorești atunci când cauți telefoane rezistente și durabile, atunci poți vedea mai multe detalii despre telefon AICI.

UTOK Dorel 4

Telefoane rezistente și durabile – Samsung Galaxy S7 Edge

Fiind fratele mai mare a lui Samsung Galaxy S7, varianta Edge a noului telefon vîrf de gamă de la Samsung vine cu aceleași spcificații ca Samsung Galaxy S7 normal, oferind însă un ecran mai mare de 5.5 inci și o baterie mai mare, de 3600 mAh. Cum noul Samsung Galaxy S7 Edge este de fapt un Galaxy S7 mai mare, acesta se bucură de aceleași rezistențe la praf și apă ca fratele său mai mic. Din cauza aceasta, noi la Playtech am considerat că acest telefon merită să fie luat în calcul în căutarea ta de telefoane rezistente și durabile. Dacă acest aparat ți-a atras atenția îl poți cumpăra la precomandă de AICI.

Samsung-Galaxy-S7-c

Mann Zug 3

Când spui rezistent, spui telefon bun de folosit pe post de armă albă. În acest sens aparatul celor de la Mann, nu face nici un compromis. Construit de parcă ar urma să fie aruncat de o stâncă înaltă la marginea Niagarei, telefonul celor de la Mann vine cu specificații decente. Acesta oferă un Qualcomm Snapdragon 200, 1GB RAM și 4GB memorie internă. Nu este enorm pentru zilele noastre, dar până la urmă câte filme 4K poți vedea în timp ce bați creasta Făgărașilor? Telefonul este rezistent la apă, praf și șocuri fizice iar bateria oferă o capacitate credibilă de 2930 mAh.

Dacă forța brută este cel mai important lucru atunci când cauți telefoane rezistente și durabile, atunci poți vedea mai multe detalii despre telefon AICI.

http://static2.playtech.ro/wp-content/uploads/2016/02/Samsung-Galaxy-S7-pret-specificatii-4.jpg

Telefoane rezistente și durabile – Rugtel x16 Diamond

Rugtel X16 Diamond a fost conceput special pentru lupta împotriva prafului, un supraviețuitor în apocalipsă. Telefonul se adaptează ușor în funcție de necesitățile tale: sporturi extreme, munca dură de afară și oferă o experiență placută în cele mai dure condiții, chiar și pe vreme rea.

Aparatul vine cu un ecran de 4,5 inci, la o rezoluție de 1280 x 720 și este echipat cu un procesor Quad-Core de la MediaTek cu o frecvență de 1,3 GHz. Aparatul are de asemenea o memorie RAM de 2GB și 16GB spațiu de stocare.

În caz că acest telefon excelent este ceea ce dorești atunci când cauți telefoane rezistente și durabile, atunci poți vedea mai multe detalii despre telefon AICI.

Telefoane rezistente și durabile: smartphone-urile pe care le poți da de pământ

 Sony Xperia Z5 Compact

Telefonul de la Sony este un aparat extrem de atrăgător care vine cu câteva secrete surprinzătoare pentru utilizatorii săi. În ciuda aspectului său elegant, telefonul are rezistență la apă și praf mulțumită standardului IP68, însă nu va rezista șocurilor severe. Caracteristicile telefonului includ un procesor Snapdragon 810, 2GB RAM, și 32 GB memorie internă. Ecranul IPS are un diametru de 4.6 inci cu o rezoluție de 1280 x 720.

În caz că acest aparant elegant este ceea ce dorești atunci când cauți telefoane rezistente și durabile, atunci poți vedea mai multe detalii despre acest terminal AICI.

 Sony Xperia Z5 Compact