Teaserul oficial la Note 7 infirmă și confirmă zvonuri

Iminentul Galaxy Note 7 a fost subiectul unui număr semnificativ de zvonuri, iar noul teaser trailer al telefonului reușește să confirme o parte dintre ele.

În ultimele săptămâni am vâzut atât de multe posibile randări, carcase și speculații legate de Galaxy Note 7, încât devenise foarte evident faptul că nu ar trebui să mai așteptăm foarte mult până când acesta va ajunge în magazine. În cazul în care mai aveați nevoie de o confirmare suplimentară a faptului că nu mai durează mult până când phabletul va avea parte de o lansare oficială, este suficient să vă uitați la clipul de mai sus.

Samsung Mobile Korea tocmai a postat pe canalul de YouTube propriu un teaser de 30 de secunde intitulat Next Note_TV, fiind vorba, probabil, de același clip ce urmează să fie difuzat la TV pentru promovarea smartphone-ului. Cum era de așteptat, acesta include și câteva referințe tehnologice, dar acelea sunt destul de abstracte, motiv pentru care, nu putem fi 100% sigur de semnificația lor.

În orice caz, putem spune că unele zvonuri sunt confirmate. Putem vedea un sistem inovativ de deblocare prin amprentă, o referință la faptul că după Note 5 sunt șanse să nu vină 6 și că acesta va fi un terminal ce poate fi scufundat în apă. De asemenea, camera frontală pentru selfie-uri, ar trebui să facă o treabă foarte bună în condiții de iluminare scăzută, rezultatul final făcându-vă să credeți că ați avea două lâmpi discrete în preajmă.

Partea cea mai ciudată a clipului este chiar la început, când putem vedea o parte semnificativă dintr-un smartphone. La momentul respectiv, și nu vedem întregul aparat, marginile trădează faptul că s-ar putea să nu fie vorba de un terminal cu marginile curbate. Rămâne să așteptăm până la începutul lunii viitoare pentru a afla răspunsul la toate întrebările noastre legate de Note 7. Aparent, pe 2 august ar avea loc o conferință de anunțare.

06:52 29.07.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video