06 oct. 2016 | 17:21

Șeful Telekom promite o excursie pe Marte pentru un milion de retweeturi

ACTUALITATE
Șeful Telekom promite o excursie pe Marte pentru un milion de retweeturi

Elon Musk nu e singurul CEO care vrea să ne trimită pe Marte. John Legere, CEO al Telekom, a scos la bătaie o excursie pe Marte, dar nu chiar gratuit. 

Acesta a spus că va oferi râvnita excursie, cu condiția ca tweet-ul său să adune un milion de distribuiri până pe 11 octombrie. Nu știm alții cum sunt, dar nouă ne sună a concurs de tipul „Like și Share”, de care ne lovim zilnic pe Facebook. Doar că de data asta nu ești condiționat să dai comentarii cu „Partikip”(sic!)

În plus, Legere promite ceva ce încă nu există. Partea bună e că în cazul în care nu se găsește o metodă prin care oamenii să meargă pe Marte în condiții de siguranță deplină, CEO-ul Telekom oferă un premiu de consolare de 200.000 de dolari fericitulu câștigător. Desigur, nu e chiar o excursie intergalactică, dar sunt niște bani cu care poți face lucruri serioase. În cazul în care vrea cineva să își încerce norocul, iată postarea:

Aparent, acesta e modul în care Legere sărbătorește trei milioane de urmăritori pe Twitter. Potrivit Gizmodo, un purtător de cuvânt al T-Mobile a spus că în momentul în care a atins acest număr, eveniment sincronizat cu anunțul lui Elon Musk referitor la călătoriile pe Marte care vor valora 200.000 de dolari pentru fiecare om, Legere a spus: „Okay, hai să trimitem pe cineva pe Marte!” Nu știm cum va funcționa asta, dar câștigătorii vor fi anunțați pe 12 octombrie.