Se pare că a luat foc al doilea iPhone 7, de această dată în Australia

Se pare că a luat foc al doilea iPhone 7, de această dată în Australia

Ar trebui să treacă întâi printr-un set de teste foarte elaborate aceste rapoarte înainte de a fi confirmate, dar momentan, vorbim de două cazuri în care un iPhone 7 a luat foc.

Galaxy Note 7 a atins statutul de cea mai mare dezamăgire a anului în materie de smartphone-uri de top, iar Samsung va intra în istorie prin modul dezastruos în care a tratat întreaga situație. Singurul lucru pe care ni-l mai dorim acum este ca respectivul caz să fi fost unul izolat, iar alte branduri să treacă prin situații similare.

Fără a ne arunca la bănuieli în privința anduranței telefonului iPhone 7, nu trebuie neglijat faptul că au fost raportate deja două cazuri în care acel gadget a luat foc. Primul raport de acest gen a fost făcut public luna trecută, iar cel de-al doilea a venit în urmă cu câteva zile din Australia.

Conform declarațiilor proprietarului, smartphone-ul în cauză nu a fost pus la încărcat, deși a avut toate condițiile pentru a se încălzi destul de mult. Mat Jones a afirmat pentru presa locală că și-a lăsat telefonul în mașină sub un set de haine, timp de mai bine de o oră. În respectiva perioadă, acesta s-a supraîncălzit și a luat foc. În momentul în care Jones s-a întors la mașină, aceasta era plină cu fum, iar hainele cu care fusese acoperit aparatul, erau în flăcări.

Același individ australian a ținut să menționeze că, înainte de eveniment, folosise telefonul pentru doar o săptămână, nu l-a scăpat și nici nu l-a încărcat cu alt accesoriu decât cel original inclus în cutie.

Speculații pe marginea evenimentului au apărut deja online, iar unii sunt de părere că s-ar putea să fi fost doar vina hainelor care, în funcție de materialele din care au fost realizate, au facilitat supraîncălzirea și, în consecință, explodarea telefonului. Momentan nu există un comunicat Apple pe marginea subiectului.

apple-iphone-7-plus-explozie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo