Scapă de cozi: de acum poți să îți plătești online amenzile, impozitele și taxele locale

Scapă de cozi: de acum poți să îți plătești online amenzile, impozitele și taxele locale

În sfârșit, avem o veste bună pentru persoanele fizice care vor să scape de cozile de la ghișee și să-și plătească online amenzile, impozitele și taxele locale prin Ghișeul.ro. Nu trebuie să vă mai deplasați până la sediul direcției locale de taxe și impozite pentru a ridica datele de acces în sistem.

Începând de vineri, 25 martie, datele de acces pot fi obținute în câteva minute, prin introducerea CNP-ului și a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul și parola sunt trimise într-un minut pe adresa de e-mail furnizată, după care puteți să vedeți ce obligații de plată aveți și să plătiți tot online, pentru un comision de maximum 30 de lei, suportat integral de primăriile înrolate în sistem, potrivit HotNews.

Până acum, utilizatorii care întrebau de ce nu pot plăti online toate aceste datorii primeau următorul răspuns: „Obligativitatea prezentării la sediul instituției publice pentru ridicarea datelor de acces rezidă în faptul că Ghișeul.ro procesează date cu caracter personal. Pentru a asigură protecția deplină a acestor date și implicit a titularilor lor de drept (utilizatorii sistemului) este necesară identificarea persoanei care ridică datele de acces de către funcționarii instituției publice. Astfel, o persoană nu poate ridica datele de acces decât pentru contul personal.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: