Șase reduceri de care să profiți dacă ți-au mai rămas bani după concediu

Șase reduceri de care să profiți dacă ți-au mai rămas bani după concediu

Campaniile de reduceri continuă, iar în acest articol am inclus șase oferte de care ar trebui să profitați acum.

În cazul în care vreți să vă cumpărați diverse gadgeturi la prețuri reduse, aceasta este o perioadă foarte bună, deoarece numeroase magazine online organizează campanii de reduceri. La eMAG, de exemplu, Summer Sales înseamnă prețuri cu până la 75% mai mici la diverse produse. În magazinul online Utok, reducerile sunt de ordinul sutelor de lei. Noi am analizat ofertele lor și am selectat șase dintre dispozitivele cele mai interesante.

Utok Explorer 4

Datorită standardului IP68 și a învelișului cauciucat, UTOK Explorer 4 este capabil să reziste în apa adâncă de până la 1.2 metri, timp de până la 40 de minute, în timp ce șocurile mecanice pe distanțe de până la 1.2 metri nu vor avea niciun efect asupra acestuia. Mai mult, UTOK Explorer 4 este complet rezistent împotriva prafului. Cât despre specificații, avem de-a face cu un ecran de 4 inci, cu o rezoluție de 854 x 480 de pixeli, 1GB RAM și 8GB spațiu de stocare. Nu vă așteptați, însă, la performanțe foarte bune din partea camerelor de 8 și 1,3 megapixeli de pe spate și, respectiv, de pe față. Utok Explorer 4 mai include o baterie de 4.500 mAh și poate fi achiziționat de AICI.

Reduceri Utok Explorer 4

HTC One A9

Avem aici de-a face cu un telefon cu un ecran Full HD de 5 inci, dotat cu un procesor cu opt nuclee Snapdragon 617, care, deși nu se compară cu modelele 810 sau 820, este capabil să ofere performanțe foarte bune. El funcționează alături de 2GB RAM, iar spațiul de stocare este de 16GB. Dispozitivul suportă, totuși, extinderea memorie interne cu un microSD de până la 2TB, astfel că nu veți fi nevoiți să vă mulțumiți cu 16GB. Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea secundară este de 4MP, iar bateria are o capacitate de 2.150 mAh. HTC One M9 poate fi cumpărat la un preț bun de AICI.

HTC One A9 4

Sennheiser Urbanite I

Sennheiser Urbanite I nu sunt printre cele mai ieftine căști, însă au avut parte de review-uri foarte bune pe parcursul timpului. Unele publicații au sugerat că ar fi mai bune decât multe modele Beats, în condițiile în care beneficiază de un preț mai mic. Căștile au o impedanță de 18 ohmi, se conectează printr-un jack standard de 3,5 milimetri și se găsesc la ofertă AICI.

Reduceru Sennheiser Urbanite I

LG 49UF6807

Ofertele la televizoare sunt cele care ne-au atras cu adevărat atenția la eMAG, iar modelul 49UF6807 de la LG are parte de una dintre cele mai bune reduceri. Televizorul are un ecran 4K de 123 de centimetri, beneficiază de webOS 2.0, probabil cel mai bun sistem de operare pentru televizoare inteligente și include două porturi HDMI și unul USB. Îl găsiți la un preț avantajos AICI.

Reduceri LG 49UF6807

Utok U48FHD1

Cei de la Utok oferă o reducere și la cel mai bun televizor din gama lor. Modelul U48FHD1, cu un ecran Full HD de 121 de centimetri, include trei porturi HDMI și unul USB, are un contrast de 4.000:1 și un timp de răspuns de 10 milisecunde. În cazul în care vreți să îl cumpărați, îl găsiți la reducere AICI.

Reduceri UTOK U48FHD1

ASUS X556UB-XX040D

Ultimul dispozitiv din lista noastră este laptopul Asus X556UB-XX040D. Nu este suficient de performant pentru a fi considerat un laptop de gaming, însă componentele sale vă vor permite să rulați unele dintre cele mai noi jocuri la detalii medii. Lista de specificații include un procesor Intel Core i7-6500U, cu o frecvență de 2.50GHz, 4GB RAM și 1TB pentru stocarea datelor. Avem de-a face și cu o placă video nVIDIA GeForce GT 940M 2GB. Din păcate, ecranul nu suportă decât o rezoluție HD, de 1.366 x 768 de pixeli. Laptopul este disponibil la reducere AICI.

Reduceri ASUS X556UB-XX040D

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI