”Sari peste 7”: Lenovo face glume pe seama Note 7 și iPhone 7

iPhone 7 și Galaxy Note 7 au beneficiat de opinii mixte din partea utilizatorilor, iar Lenovo vă îndeamnă să săriți peste ambele aparate, pentru un Moto Z.

După ce Google a deținut Motorola timp de câțiva ani, a venit rândul celor de la Lenovo să fie proprietarii brandului și să investească sume semnificative de bani în promovarea unor smartphone-uri precum Moto Z. Prima campanie agresivă pe marginea vârfului de gamă Motorola poartă numele ,,Skip the sevens” – Săriți peste 7 și, dacă nu era evident, face referire la Galaxy Note 7 și iPhone 7. 

În Statele Unite mai ales, regulile de marketing și promovare nu interzic reclamele agresive adresate altor branduri. Samsung a angajat astfel de practici împotriva Apple în nenumărate cazuri, iar cei de la Microsoft par să aplice în mod exclusiv respectiva tehnică. Până în acest moment însă, cei de la Lenovo nu au fost recunoscuți pentru un astfel de comportament. Cu Skip the sevens s-ar putea totuși să aibă noroc, mai ales că au preferat să angajeze, simultan, mai multe canale media pentru același scop.

Practic, noua campanie de marketing s-a reflectat în bannerul de mai jos ce a fost publicat pe o pagină întreagă în The New York Times ieri dimineață. Aceasta este o stivă de iPhone-uri și telefoane Samsung acoperite de invitație cât se poate de clară – Săriți peste 7. Reclama ar fi fost lipsită de substanță, dacă nu invita utilizatorii să achiziționeze un alt smartphone, iar în acest caz este vorba de Moto Z. Deoarece comercializează Motorola Moto Z, cei de la Lenovo speră că veți ocoli cele mai recente vârfuri de gamă de la Apple și Samsung în favoarea smartphone-ului modular al Motorola.

Varianta video a acestei campanii o puteți vedea în clipul de mai sus. Oficialii Lenovo atrag atenția asupra noului smartphone Moto Z și asupra Moto Mods, carcasele cu funcționalitate suplimentară care s-ar putea să atragă utilizatorii care vor să facă un pic mai multe cu telefonul din buzunar.

Skip the Sevens With Moto Z family Infographic lenovo

Alexandru Puiu
07:09 16.09.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video