Samsung Galaxy S8 va beneficia de cel mai performant procesor Exynos

Samsung Galaxy S8 va beneficia de cel mai performant procesor Exynos

Samsung Galaxy S8, următorul flagship al companiei coreene, este subiectul unor noi zvonuri.

Zvonurile în legătură cu Samsung Galaxy S8 au început să se înmulțească în mod considerabil în ultima perioadă, iar principala cauză o reprezintă problemele terminalului Galaxy Note 7. După cum probabil știți deja, în urmă cu ceva vreme, Samsung a rechemat în fabrică toate modelele de acest fel, iar unii analiști au sugerat că gigantul din Coreea de Sud ar putea lansa următorul Galaxy S mai devreme, pentru a limita pagubele.

Iar acum, grație informațiilor furnizate de un utilizator Weibo, putem să ne facem o idee în legătură cu posibilele specificații ale telefonului. Mai exact, am putea avea de-a face cu un procesor Exynos 8895, cu o frecvență de 3GHz, în condițiile în care versiunea Exynos 8890, care se regăsește în anumite versiuni ale phablet-ului Galaxy Note 7, are ”doar” 2,3GHz.

Probabil și mai interesant este faptul că Galaxy S8 ar putea fi primul telefon Samsung care va beneficia de două camere foto pe spate, la fel ca iPhone 7 Plus. După cum scrie site-ul TechnoBuffalo, procesorul Exynos 8895 ar fi optimizat pentru noile camere foto, iar performanțele în ceea ce privește procesarea imaginilor ar putea crește cu până la 80%.

Samsung ar putea implementa unele modificări și la capitolul design. Dimensiunile ecranelor ar putea rămâne aceleași (5,1 inci și 5,5 inci), însă, de această dată, ambele versiuni de Galaxy S8 ar putea beneficia de ecrane curbate. Mișcarea aceasta nu ar fi una extrem de surprinzătoare, dacă luăm în considerare faptul că Samsung Galaxy Note 7 este disponibil doar într-o variantă cu ecran curbat.

După cum am spus mai sus, un analist din Coreea de Sud a afirmat că o lansare organizată mai devreme ar fi ”cea mai realistă” opțiune în vederea limitării pagubelor cauzate companiei. Redirecționarea consumatorilor către un nou produs ar putea să le îmbunătățească într-o anumită măsură imaginea celor de la Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: