Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat și într-o versiune Plus

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat și într-o versiune Plus

Una dintre versiunile următorului flagship Samsung ar putea beneficia de un ecran de mari dimensiuni.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale momentului, iar în ultima perioadă am avut parte de numeroase zvonuri în legătură cu acesta. În ultimii ani, lansările dispozitivelor din seria Galaxy S au avut loc la Mobile World Congress, în luna februarie, dar 2017 ar putea aduce o schimbare. Astfel, Samsung Galaxy S8 ar putea să fie dezvăluit de către sud-coreeni în cadrul unui eveniment special, ce va avea loc la New York, în luna aprilie.

Mai mult decât atât, o nouă informație venită din Coreea de Sud menționează faptul că Samsung ar avea de gând să introducă o versiune Galaxy S8 Plus. Ecranul acestui presupus terminal ar urma să aibă o dimensiune de aproximativ șase inci, iar Phonearena sugerează că terminalul va fi lansat în paralel cu versiunea standard. De asemenea, zvonul se potrivește cu informații recente, specificând faptul că ambele modele Samsung Galaxy S8 vor fi disponibile exclusiv în versiuni Edge.

Prin urmare, sunt șanse ca în curând să nu mai vedem cuvântul ”edge” inclus în denumirile telefoanelor Galaxy S. Deși am putea avea de-a face cu un telefon de 6 inci, Phonearena spune că Samsung Galaxy S8 Plus ar putea avea dimensiuni similare modelului Note 7 (cu ecran de 5,7 inci), grație marginilor reduse.

În ceea ce privește designul, atât Samsung Galaxy S8 Plus, cât și modelul S8 standard, cu ecran de aproximativ 5 inci, vor avea senzorul pentru recunoaștere amprentelor inclus în display-ul lor. Pentru moment, însă, informațiile respective nu au fost confirmate.

Lista de specificații ar putea include nu mai puțin de 6GB RAM al Samsung. Partea de captură va fi extrem de importantă, iar Galaxy S8 se pare că va avea o combinație între o cameră principală de 30 megapixeli cu stabilizare optică și o cameră de 9 megapixeli pentru selfie-uri. Spațiul de stocare va fi de minim 64GB, iar bateria va fi de 4.200 mAh.

Citește și:
Etichete: